Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SelaMün Aleyküm ARkadaşlar Bügün Sizlere YEni Map PAylaşcam
Öncelikle Map ALınıtır Başka Bir Forumda Buldum
[/URL][/IMG] Şimdi Linklere GElelim
İNDİrme Link
///
Vİrüs TOtal
VİRÜS TOTAL YOK VİRÜS TOTAL SİTESİ KAPALIYDI ARTIK VİRÜS PROGRAMINA TARATIRSINIZ EĞER VÜRÜS VARSA HAPER VERİN BEN TARARTIM AMA BİŞİ ÇIKMADI BİDE SİZ TARATIN Kurulum ;İLk Önce RArdaki outdoorturko.eix/epk 'leri metin2'nin içindeki packa atın. Ondan Sonra
root.epk/eix'i açın
içinde atlasinfo.txt var onuda açın Notepadd Yardımıyla Onun İçine Bunu Ekleyin
PHP:
metin2_map_turko 911100 911100 1 1
Bu Kodu EkleDikten Sonra
Metin2/pack'ın içinde İndex var onu açın Notepadd Yardımıyla
herhangi bir mapın altına bunu ekleyin;
PHP:
metin2_map_turko/
VE Altınada
outdoorturko BUNU EKleyin
ŞimDİ GEldi Sıra FTp ye : İlk önce FTP'den serverinize girin Daha sonra ; /usr/game/channel1 ve /usr/game/game99 ' un CONFIG'i sırayla açın.
Orda MAP_ALLOW var onun en sonuna boşluk bırakıp 300 ekleyin. Unutmayın channel1 ve game99'un configlerine eklenecek bu.
Sıra geldi MAP'ın index'ini yapmaya /usr/game/share/locale/turkey/map içine verdiğim metin2_map_turko'yu atın Sağ tıklayıp 777 değerini verin. Sonra en altta inip index'i açın İndex'in içine en alta inip; 300 metin2_map_turko
Yazıp altına 2 boşluk ekleyin.
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA RAR İÇİNDE ANLATIM MEVCUTTUR YAKINDA VİDEO DA ÇEKCEM :ka19: