B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CrossFire VİP Hack - 11.07.2014 - AimBot ve Wallhack (Sürekli Güncel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

windows 8 kullanıyorum en son 26/06/2014 olanı indirdim internette yönetici olarak çalıştır dememe rağmen açılmıyor insert tuşuna bastığımda + xtrap yakalıyor.

Paylaşım için teşekkürler

Rica ederim :)

istenilen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok diyor onu nasıl çözecem

Bilgim yok bu hata ile ilgili internettende araştırdım kimse böyle bir hata hakkında yazı yazmamış hiçbir yere..

windows 8 kullanıyorum en son 26/06/2014 olanı indirdim internette yönetici olarak çalıştır dememe rağmen açılmıyor insert tuşuna bastığımda + xtrap yakalıyor.

Linkler güncellendi tekrar deneyin, ayrıca Win8'de büyük ihtimalle çalışmıyor uyumsuzluk sorunundan dolayı.

ßyMesMes;17216680' Alıntı:
Rica ederim :)

Bilgim yok bu hata ile ilgili internettende araştırdım kimse böyle bir hata hakkında yazı yazmamış hiçbir yere..

Linkler güncellendi tekrar deneyin, ayrıca Win8'de büyük ihtimalle çalışmıyor uyumsuzluk sorunundan dolayı.
Uyumluluklarıda denedim olmuyor başka çözümü varmı acaba ?

edit : Çözdüm hocam teşekkürler bu speed hack yani koşma hacki yavaş sizdede öylemi acaba %200 yaptım yine yavaş :S

Son düzenleme:
Uyumluluklarıda denedim olmuyor başka çözümü varmı acaba ?

edit : Çözdüm hocam teşekkürler bu speed hack yani koşma hacki yavaş sizdede öylemi acaba %200 yaptım yine yavaş :S

Ben hile kullanmıyorum oyunda sadece deneyip paylaşıyorum, speed hack denemedim muhtemelen çalışmıyordur. Yeni güncelleme ile düzeltir yapımcı muhtemelen :)

watfiz nasıl çözdün bende inserte basınca menü falan gelmiyor visual c++ 2013 2010 net freamork 4.5 4 direct 9 10 11 falan hepsini yükledim gene gelmiyor menü windows 7 32 bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri