- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Öncelikle rastgele konuşmazsak iyi olur.
256 mb paket satışı ciddi oranda yüksek, 1 kanal olarak kullanıldığında 50 oyuncuya kadar lag olmuyor.
Dilerseniz bir kaç tane referans aktarayım buraya, oyuna giriş yaparak kendiniz inceleyin.
Tabi sağlıklı sonuç alabilmek için; biz minimum 1 gb sunucu öneriyoruz, tabi bütçesi elveren müşterilerimize.
Kolay gelsin,
Benimde dediğim gibi tek kanal 50 oyuncuya kadar herhangi bir sorun teşkil etmez, onun haricinde kanal sayısı arttıgı taktirde gerek lag olsun gerekse oyundan atmalar olsun oldukça fazla olur 256mb ben şöyle nitelendiriyorum oyuncu 256mb yi alır ve user çekebiliyormuyum diye dener çekemez ise kapatır çeker ise zaten ram artırır bu 256mb çıkartmanız oldukça iyi olmuş
- Konular
- 74
- Online süresi
- 7h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 189
- DevLira
- 0
sabit konu
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sacmalık
- Konular
- 373
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Merhaba,
Öncelikle rastgele konuşmazsak iyi olur.
256 mb paket satışı ciddi oranda yüksek, 1 kanal olarak kullanıldığında 50 oyuncuya kadar lag olmuyor.
Dilerseniz bir kaç tane referans aktarayım buraya, oyuna giriş yaparak kendiniz inceleyin.
Tabi sağlıklı sonuç alabilmek için; biz minimum 1 gb sunucu öneriyoruz, tabi bütçesi elveren müşterilerimize.
Kolay gelsin,
Ben laf olsun diye söylemedim yanlış anlamayın. Ben sadece o an merak ettim sordum. yanlış anladıysanız k.b
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)