- Konular
- 244
- Online süresi
- 52224s
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 142
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 533
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
â⬢ Adınız : Yunus
Soyadınız : Taş
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Adıyaman/Merkez
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Her pozisyonda görev yaptım
Günlük Online Süreniz : Bunu özel görüşelim.
Özellikleriniz : Filezilla, Navicat, Putty vs.
/
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : HeroMt2, SaltanatMt2, Atesh-Mt2, NovaMT2, ExecMt2, MalazgirtMt2, KahramanMt2, KingsMT2, OnlineMt2, M2-Polo, LoveMetin2, SexyMt2, GM-Mt2, LafMt2 , MafiaMt2
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1. Kolay Kolay Sinirlenen İnsanlardan Değilim.
2. Lise 3'e Bu Sene geçtim
3. 17 Yaşımı Doldurmak Üzereyim.
4. Konya'da İkamet Etmekteyim.
5. Ben Gm Seçilmek İçin 50 Tane 70 Tane Serverde Gmlik Yaptım Diye Sallamam. Gmlik Yaptığım Server Sayısı 12dir. [2 si Kendi Serverimdir.]
6. Temmuz 2005 Tarihinden Beridir Metin2 Alemindeyim. (Gün Saymadım Yalan Olmasın)
Özelliklerimle Devam Ediyorum
1. Oyuncularla Mesafemi Korurum.
2. Oyundayken Kimseyi Tanımam.
3. Herkeze Eşit Haklar Tanırım.
4. Adalet Çok Önemli Bir Özelliğimdir.
5. Oyun İçinde Saygım Sonsuzdur.
6. Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam.
7. Son ve En İyi Özelliğim Teknik Aksaklıklara Msn, Oyun vs. Çevrimiçi Olmasam Bile Telefonla Destek Veririm.
8. Günlük Online Saatim Sabah 09:00 - Akşam 22:00 Arasındadır.
9. Kendi Serverlerimi Ekonomik Yetersizlik Nedeni İle Kapadım. [Öğrenciyiz Sonuçta]
10. Serverde Filezilla, Navicat, Putty ve VirtualPC Bilgisine Sahibim. [Server'a İstediğinizi Ekleyip-Kaldırabilirim.]
11. Oyunculara Karşı Saygım Sonsuz Olduğu Gibi Oyun Takımınada Saygım Sonsuzdur. Alınacak Her Karara Harfiyen Uyarım.
12. Rütbem Önemli Değil. [İster TL Yapın İsterseniz GM Kararlara Saygı Duyarım]
13. Profesyonel Bir Gm Arıyorsanız Benden İyisini Bulamacağınıza Eminim.
14. Teknik Sorunlar Dışında Kesinlikle Putty, Navicat vs. Şifrelerini İstemem. Zira Bir Sorunda Şifremizi Kötüye Kullandın Denmesini İstemem. [Zaten Dedirtmem.]
KISACA;
Gerçek Teknik Destek
Cep Telefonum sürekli açıktır, bu sayede ben bilgisayar başında olmadığım zamanlarda dahi size gereken desteği sağlayabilirim.
%100 User Memnuniyeti
Hiçbir oyuncunun hakkını yemeden, gereken kuralları uygular, cezalarını veririm. Asla oyunda adaletsizlik yapmam. User kaçırmam.
GM'lik İçin Neden "FurstAxE"?
Ocak 2005'den beri metin 2 oynadığımı söylemiştim zaten. Oyun hakkında gerek yönetim gerek oyunculuk konusunda bilgi sahibiyim. Oyuncularla iletişim halindeyken de onların dilinden konuşmasını bilirim. Gerektiğinde güleryüzlü, gerektiğinde sert olmasını bilirim
İletişim Adresi:
İyi Forumlar/Oyunlar..