noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

Büyükweb mi Hexbilişim mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abc123abc123abc123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
78
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kararsız kaldım hexbilişim referans vermiş gayet güzel ve güvenilir duruyor büyükwebte öneriliyor ama referans istedim takmadılar birz ilgisiz geldiler yarın alacağım maksimum 50tl sınırım var.

Hex Bılısım Hakkında cok sıkayet var Forumda Buyukweb e gelınce ılgısız demıssın ama benım bugune kadar gördum en ılgılı fırma 1 kere calısdım onlarla Gercekden Çok yardımcı oluyolar fakat neden Suan onlarla devam etmıyorum Fileslerı sorunlu mesela bır örnek emek serverlerınde Atta ınıp bınerek duvardan gecıp ejder odasına gırıyorsun bu tarz sıkıntıları cok bunları çözerım dıyorsan Buyuk web piyasadakı en uygun fırmadır 4gb paketlerı var 50 tl ye

Büyükweb Derim Çünkü Adamlar Maximum 6-7 Saate Teslim Ediyorlar Bi Ara Metin2 Pvp Almıştık Onlardan Sene 2012 Aldık 20 Dkkada Teslim Ettiler 2013te ise Saat 1de Parayı Yatırdık Adam Dedi 8de Teslim Etcez Saat 6:55 Tickete Baktım Oyunu Teslim Etmişler Bence Büyükweb Bilişim Derim Fakat Çok Reklam Yapıyorlar Sitede Oyunda Reklamları Kaldırırsan Bi Sorun Kalmaz Diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri