noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Ticketlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzazelTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar dün destek ekibine adamın bana sövdüğü videoyu ticket attım işleme alınmıştır dedi adam bu gün hala köyde geziyor işleme nasıl alınmışsa

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Banları ben atıyorum dün 22'den sonra hiç bakmadım.Şuan görevlilerin bildirdiğine bakıyorum,sırası gelince engellenir.Gece zamanım olmadığı bakamıyorum,zaten gündüz gelen talepleri anında işleme alıyoruz,akşam saatlerinde 22'den sonraki talepler de biraz anlayış gösterin,onlara sabah bakıyorum.
Arkadaşlar dün destek ekibine adamın bana sövdüğü videoyu ticket attım işleme alınmıştır dedi adam bu gün hala köyde geziyor işleme nasıl alınmışsa

Gönderdiğin Tickete işleme Alındığını Yazmışşsa Zaten Senlik Bir Durum Yok Artık ,Banların Atıldığı Zaman Toplu Olarak Tüm işlemler Uygulanıyor ss Yi Görüo Görmez Direk Banlıcak Diğe Birşey Yok Elbet Banlanıcak

Banları ben atıyorum dün 22'den sonra hiç bakmadım.Şuan görevlilerin bildirdiğine bakıyorum,sırası gelince engellenir.Gece zamanım olmadığı bakamıyorum,zaten gündüz gelen talepleri anında işleme alıyoruz,akşam saatlerinde 22'den sonraki talepler de biraz anlayış gösterin,onlara sabah bakıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri