Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmRHnn12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 557

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Merhaba.
Sizlere Birşey Sormak İstiyorum Hergün En Az 20-40 Defa Olmaktadır.
Yardımcı Olmanızı İstiyorum.
Bilgisayarımı Açıyorum.
Oynadıgım Elym2 ye Giriyorum.
Aradan 5-10 Dakika Geçiyor.
Bilgisayarımda Arkada Şarkı Çalıyorsa Duruyor
Ekran Birden Gidiyor Ama Bilgisayarımın Kasası Çalışmaya Devam Ediyor.
Bilgisayarımda Önceden Buna Benzer Olaylar Daha Az Yaşanıyordu.
Bilgisayarım XP İşletimcilidir.Masaüstü.
Bilgisayarımın Önceden RAM ' ı Çökmüştü Bir Bilgisayar Tamircisine Götürdüm Format Attı Geri Verdi.
Bilgisayarı Teslim Alırken Bilgisayarın Üstünü Bir Çarşaf Gibi Birşeyle Kapat Demişti.
Üstünü Kapattım Havalar Isınınca Çarşafı Kaldırdım Yerine Havlu Gibi Birşey Örttüm Son 3 Gündür Bilgisayarımda Bu Olayla Karşılaşmaya Başladım Kasamın İçindeki Fanları İyice Temizledim Ama Hala Aynı Hata İle Karşılaşıyorum Bu Konuda Yardımcı Olabilecekler Lütfen Yardım Etsin.

Not ; Bilgisayarımın Ekran Kartı Bulunmamaktadır İçinde Counter Strike Gibi Oyunlar Ve 6-7 Tane Metin2 Vardır Bunları Kaldırırsam Bilgisayarımda Performans Artışı Olup Bu Sorundan Kurtulabilir Miyim

Merhaba

Daha Önce Hiç Yaşamadım Böyle Bir Şey Ama O Bilgisayarcının Dediği çarşaf Gibi Havlu Gibi Seylere Gerek Yok Bilgisayarın Hava Alsın Isısı Ne Kadar Düşükse O Kadar Performans Ve sonuç . Birde Düzgün Bir Biçimde Kasadaki Kablolara Bakın Tam Takılı Olsun Fanları Temizleyin Ramların Yerini Degiştirin Dikkatlice Takın Ve Düzgün Bir Biçimde Virüs Koruyucudan Geçirin . Olmazsa Bir Format Attırınız. Ama Metin 2 De Oluyorsa Sorun Tekrar Temiz Bir Kurulum Yapıp Tekrar Patch Atınız.

Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi havlu çarşı ile olacak işler değil yapmayın öyle şeyler sıcaksa kapaklarını açın güvenli bir yere bırakın veya sisteminize göre bir soğutma sistemi ayarlayabilirsiniz.
Kasa açık kalıp görüntü gelmiyor ise ram lerinizde sorun olabilir biliyorsanız gerçi bilgiye pek gerek yok ancak dikkatli olun 2 ram varsa 1 ini çıkarıp diğeriyle açmayı deneyin bunu 2 ram içinde uygulayın olmaz ise ram lerinizin 2 side bozulmuş demektir, anakartınızın ddr ını öğrenip yenisini alabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri