Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İlk olarak merhaba, bu konuyu büyük bir yaygara çıkarmak için açmıyorum şimdiden belirtmek isterim.
Herneyse söyleyeceklerim bukadar... Ve küçük bir kare.
- Ben bu oyunu yaklaşık 3 senedir oynuyorum, bugüne kadar 1 kez küçük bir hakaretten dolayı 3 gün ban yemiştim.
- Bu oyunu 3 senedir oynadığım halde hiç bir zaman kimseye bir iftirada bulunmadım.
- Ben emekle dizdiğim charı riske atacak kadar akılsız değilim herhalde.
- Doğru olan bir olaydan ötürü tamı tamına 60 Gün hesabım kapatıldı. Bunu siz bir iftira olarak değerlendirdiniz belki. Tamam atılan bana itirazım yok, ama ben boş yere de birine iftira atmam buda var.
- Herneyse bunuda belirtmek isterim. 5- Küfür-Hakaret
Herhangi bir oyuncuya küfür etmek, hakaret etmek yasaktır. Size küfür eden bir oyuncu varsa karşılık vermek yerine oyun yönetimine bildirmelisiniz. Küfür ve hakaret ihlali durumunda ban cezasını veren GM insiyatifine göre 7-30 Gün arası hesap kapatılır. - Aile değerlerine hakaretin bile 30 gün ban sebebi olduğu halde, iftiranın 60 ila 180 gün ban sebebi olmasını hala anlamış değilim ki ortada atılan iftira yok, olayın tamamen aslı vardır. Şimdi o günü olaya tanıklık eden 5'e yakın şahit vardır, ama ben burada isimlerini vererek etiket yapmak istemem. Düşüncelerim bunlardır...
Herneyse söyleyeceklerim bukadar... Ve küçük bir kare.

Son düzenleme:
11- Herhangi Bir Oyuncuyu Suçlamak - İftira Atmak
Herhangi bir oyuncuyu hırsız, katil vb gibi kelimelerle suçlamak yasaktır. Eğer oyuncunun hırsızlık yaptığını ya da benzer bir suç işlediğini düşünüyorsanız bu tarz ithamlar yerine oyun yönetimine bildirmeniz gerekmektedir. Bu ihlale giren bir diğer konuda herhangi bir oyuncuyu banlatmak için sahte görüntüler düzenleyip oyun yönetimine bildirmektir. Bu gibi durumlarda gerek ip adresinden gerek farklı kontroller ile sahtekarlık yaptığınız tespit edilirse oyun hesabınız kapatılır. Bu ihlali yapan oyuncuların hesapları 60 - 180 gün arası kapatılır.
destek.elym2.com adresinden 'Hesabım Kapatıldı' departmanından konu hakkında detaylı bir şekilde ticket gönderin ek olarak kayıt olan herkez kuralları kabul etmiş sayılır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)