bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

J2eisOlmakZr HIRSIZDIR.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuegoRoJo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 975
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet uzun zamandır arkadaşlık ettiğim mertcan isimli kişininde niyetinin sadece item olduğunu anladım.Telefondan aldığım ekran kayıtlarında ıd ve şifreyi verirkeki konuşmalar var zaten çarı ban yediği için vermiştim ninjamı o istememişti hatta daha sonra çar açılana kadar şifreyi değiştirme demişti tamam demiştik bizde.

Maalesef ki 300 t lik yani 50 TL lik bir ninja seti ederinde olduğunu gösterdi mertcan.

Amacım bu kişiyi banlatmak değildir. Zaten ticket bile atmadım çar soyulduktan sonra ama nasıl bir hırs yaptıysa bu arkadaş saç sitilini dahi çalmış.

Karakterini , kişliğini item denilen sanal ve saçma birşey üzerine kurmuş , sırf diğer bayraklardan üstün gelebilmek için önceden hırsız dediği ailesine küfür ettiği kişilere şu an peşkeş çeken birine elimi bile sürmem benden ona gelecek en büyük iyilik acıma duygusudur ki umarım kişilik ve karakter sahibi olur ederini biraz artırır.

Amacım seti geri almak değildir.Dediğim gibi ticket dahi atmadım.IxHasnelixI isimli bi çara geçmişsin mertcan ama dediğim gibi senin gibi birine elime sürmem pislik bulaşmasın hesabı :)

Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri