Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Metin2 Server Güvenliği Hacklenmeye Son Video Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProFonLex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ddos-engelleme.jpg
Merhaba Blogumun Sayın Okurları Ve Ziyaretçileri
Bugünkü Makalemize Sizlere Metin2 Pvp Serverinizi Hacklenmelere Karşı Önlem Olarak Korumayı Öğreteceğim
Öncelik Olarak Öğreticeklerimi Listeliyim
icon_smile.gif

1 - Birinci Ömlem Olarak Oyun Sitenizi Navicat Bilgilerinizi Girmeden Aktif Hale Getirme Kayıt Olabilicekler Online V.b Gözükecektir Kısaca Siteniz Yeine Navicat Bilgilerinizi Girdiğinizde Nasıl Stabil Olarak Çalışıyor ise Yine Aynı Şekilde Çalışmaya Devam Edicektir
2 - İkinci Bir Önlem Olarak Oyun Sitemizde Oyun Bilgilerini Girdiğimiz “config” Dosyalarını Şifrelemeyi Öğreticeğim
3 - Üçüncü Bir Önlem Olarak Makalelerimden Adlı Makalemi Okumanızı Tavsiye Ederim Buda Sitenizi Bir Müddet Saldırılardan Koricaktır.

Birinci Önlemi Video İle Anlatıcağım
İkinci Önlem İçin Gerekli Sitemiz :
Üçüncü Önlemi Vermiş Olduğu Makalemdeki Talitmatları Uygulayıp Yapabilirsiniz Video Anlatımı Mevcuttur.
Evet Blogumun Değerli Okurları Ve Saygı Değer Ziyaretçileri Hiç Uzatmadan Videolu Anlatıma Geçmek İstiyorum
Bu Öğrettiklerimi Yaptığınızda Oyununuzun Bilgilerinin Çalınmasını Ve Başkalarının Eline Geçmesini %90 Kadar Engelleyeceksiniz
VİDEO ANLATIM

KAYNAK Bloğumdan Yani Tamamen Bana Aittir Anlatım ve Video ;
//

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri