ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Corpustr saygilar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badyufuk

Level 5
TM Üye
Konular
91
Online süresi
11m 45s
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hİÇ bİr fİles corpus tr v2 fİlesİ etmez. Her forumda ayni fİlesler %80 İ hatali artik doĞru dÜzgÜn fİles paylaŞin Çikarsizca paylaŞin %90'inda aÇik var trojan var. Kİmse fİles yazmiyor corpus tr de dahİl hepsİ alinti sadece 3 5 yerİnde dÜzenleme yapilmiŞ ama corpus tr yİ tebrİk edİyorum o v2 fİlesİ Çok saĞlamdi. Çikarsiz paylaŞilan bİr fİles İstİyoruz aÇiksiz. Çikariniz İÇİn paylaŞiyorsaniz hİÇ paylaŞmayin daha İyİ. PaylaŞilan fİlesde adam aliyor serverİna kuracak 1 yerİnİ dÜzeltİyor bİr baŞka yerİ arza verİyor herŞeyİ paraya dÖkmeyİn arada bİr surprİzlİ paylaŞimlar yapinkİ deĞernİzİ ve tecrÜbenİzİ anlasinlar. Hak verİyorum baŞka bİr fİlesİ alip dÜzenleme yapilmasina ama doĞru ve hatasiz dÜzenlenme yapilmasi İstenİlİyor. TeŞekkÜrler kapatilabİlİr konu veya İnsanİyetİnİze kalmiŞ bİŞey sayin yÖnetİcİlerİm... Herkese İyİ forumlar okuyan hak verİr.. BU KONUYU BURAYA BİLEREK AÇTIM GÖRMENİZ İÇİN..

Son düzenleme:
hİÇ bİr fİles corpus tr v2 fİlesİ etmez. Her forumda ayni fİlesler %80 İ hatali artik doĞru dÜzgÜn fİles paylaŞin Çikarsizca paylaŞin %90'inda aÇik var trojan var. Kİmse fİles yazmiyor corpus tr de dahİl hepsİ alinti sadece 3 5 yerİnde dÜzenleme yapilmiŞ ama corpus tr yİ tebrİk edİyorum o v2 fİlesİ Çok saĞlamdi. Çikarsiz paylaŞilan bİr fİles İstİyoruz aÇiksiz. Çikariniz İÇİn paylaŞiyorsaniz hİÇ paylaŞmayin daha İyİ. PaylaŞilan fİlesde adam aliyor serverİna kuracak 1 yerİnİ dÜzeltİyor bİr baŞka yerİ arza verİyor herŞeyİ paraya dÖkmeyİn arada bİr surprİzlİ paylaŞimlar yapinkİ deĞernİzİ ve tecrÜbenİzİ anlasinlar. Hak verİyorum baŞka bİr fİlesİ alip dÜzenleme yapilmasina ama doĞru ve hatasiz dÜzenlenme yapilmasi İstenİlİyor. TeŞekkÜrler kapatilabİlİr konu veya İnsanİyetİnİze kalmiŞ bİŞey sayin yÖnetİcİlerİm... Herkese İyİ forumlar okuyan hak verİr.. BU KONUYU BURAYA BİLEREK AÇTIM GÖRMENİZ İÇİN..

Walla ne yalan söylüyüm bende aynı fikirdeyim adam akıllı files bulamadım sende corpustr bin filesi varsa atar mısın bana kardeşim files güzele benziyor ama kaldırılmış hiç bir yerde bulamadım corpus a mesaj attım cevap gelmedi emek server filesi lazım bana adam akıllı

Walla ne yalan söylüyüm bende aynı fikirdeyim adam akıllı files bulamadım sende corpustr bin filesi varsa atar mısın bana kardeşim files güzele benziyor ama kaldırılmış hiç bir yerde bulamadım corpus a mesaj attım cevap gelmedi emek server filesi lazım bana adam akıllı

Bende vardı format atınca gitti kendiside veda amaçlı bir paylaşımda bulunmuştu utanarak istedim kendisinden ama yararlı bi sonuç alamadım :) şuanda üzerinde calıştığım bir files var o bitsin paylaşım yapacam Allah'ın izni ile

Kardeş Nezaman Paykalışırsın Filesi Cidden Adam Akıllı Bi Files Yok Ya En Kısa Zamanda Yani Nezaman Paylaşırsın ...

Kardeş Nezaman Paykalışırsın Filesi Cidden Adam Akıllı Bi Files Yok Ya En Kısa Zamanda Yani Nezaman Paylaşırsın ...

Açıklarını felan kontrol ediyorum gördüğüm açıkları kapatıyorum bazı yeni silah zırh oyun içi envanter görme hp li pet sistemi. Saltanat benzeri bi files olacak gibi. Bittiği zaman paylaşıcam işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri