HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben yine ticketımı attııım. Beni yine kimse ben bi yerlerine sallamadııı.:l03: Benim bu konu hakkında ki uğraşlarım screenshot şeklinde bekliyorlar. Ve siz yani kendilerine yönetici, admin veya sorumlu diye adlandırabilecek insanlar gerçektende güzel ve titizlikle bu işlemleri yerine getirdiğinizi bana ve bu açtığım konuları okuyan oyunculara her halde kulaklarına küpe olmuştur, birdaha sorunumuz olursa forum hiçbir işe yaramıyor diye.Çünkü sizin sadece burada yaptığınız, sorun veya herhangi gibi bir problemle ilgili açılan başlıkların altına 'elmy2destek hattından ticket atarak sorununuzu çözebilirsiniz' yazıp konuyu daha fazla sürdürmemize izin vermeden kapatmak.:m08: erdemaa' cığım, ticketıma sen cevap vermiştin değil mi? Geçen hafta cumartesi günü hesaplarımın kapatılmasıyla ilgili bana pazartesi günü cevap verecektin değil mi? Hani nerde canısı cevabım ?? VLT-EZM-983Y Alın buda ticket numaram. Kendinizde görün titizliğinizi 

1.si, biraz beklersen yanıt verirler, sen değilsin sadece ticket atan. Belki burada günde 1000 ticket atılıyor. Ayrıca adamlar kaç kere söyledi "screenshot işe yaramıyor, videoya alın" diye. Eğer senin tek ticketin cevap almadıysa bundan bize ne?
EDIT: Ayrıca ticketini baştan sona okudum, neden yasal yollara başvurmuyosun?
EDIT: Ayrıca ticketini baştan sona okudum, neden yasal yollara başvurmuyosun?
Son düzenleme:
Öncelikle merhaba, screenshot maalesef yeterli bir delil değildir. Video çekerek bildirim yaparsanız cevap alabilirsiniz,önceden uyarı yapıldı video çekerek bildirim yaparsanız ilgilenirler diye o yüzden dikkate alınmıyor. Eğer problem devam ediyorsa

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden videolu kanıtlarınızla beraber iletişime geçin yardımcı olalım 
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...