cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ram Yardımı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antibursa11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bilgisayarımda 4gb ram var ben arttırmak istiyorum en fazla 110 120 tl olsun internette baktım 4gb lar 110 tl 100 tl felan bunun yerine 2 tane 2 gblik ram alsam olurmu ve bunların takımı nasıl olcak ben masaüstü kullanıyorum sorun olurmu 2gblıklar 40-45 2 tane alıp daha mı iyi olur birde iyi bir öneri yaparmısınız link atarsanız sevinirim birde takımı ile ilgili bilgileriniz varsa yazarsanız teşekkür ederim

DDR2 mi DDR3 mü öncelikle bunu belirtmelisin.

NURSNMEZ038 çocuk bi kalk git şurdan, imzaya bak yaşın kaç :(

Alakası yok, senin anakartın DDR2 mi DDR3 mü desteklediğini bilmen lazım onu öğren ona göre vatan dan vs. bak kendine göre bul.

Öncelikle Herkese Merhaba.
Sizlere Birşey Sormak İstiyorum Hergün En Az 20-40 Defa Olmaktadır.
Yardımcı Olmanızı İstiyorum.
Bilgisayarımı Açıyorum.
Oynadıgım Elym2 ye Giriyorum.
Aradan 5-10 Dakika Geçiyor.
Bilgisayarımda Arkada Şarkı Çalıyorsa Duruyor
Ekran Birden Gidiyor Ama Bilgisayarımın Kasası Çalışmaya Devam Ediyor.
Bilgisayarımda Önceden Buna Benzer Olaylar Daha Az Yaşanıyordu.
Bilgisayarım XP İşletimcilidir.Masaüstü.
Bilgisayarımın Önceden RAM ' ı Çökmüştü Bir Bilgisayar Tamircisine Götürdüm Format Attı Geri Verdi.
Bilgisayarı Teslim Alırken Bilgisayarın Üstünü Bir Çarşaf Gibi Birşeyle Kapat Demişti.
Üstünü Kapattım Havalar Isınınca Çarşafı Kaldırdım Yerine Havlu Gibi Birşey Örttüm Son 3 Gündür Bilgisayarımda Bu Olayla Karşılaşmaya Başladım Kasamın İçindeki Fanları İyice Temizledim Ama Hala Aynı Hata İle Karşılaşıyorum Bu Konuda Yardımcı Olabilecekler Lütfen Yardım Etsin.

Not ; Bilgisayarımın Ekran Kartı Bulunmamaktadır İçinde Counter Strike Gibi Oyunlar Ve 6-7 Tane Metin2 Vardır Bunları Kaldırırsam Bilgisayarımda Performans Artışı Olup Bu Sorundan Kurtulabilir Miyim AciL Yardımmmmm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri