- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sorun Çözül Arkiler!!1
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sen yeni mi ögrendin onun yüzünü
adam kendi yazdi oyunu ben arkadaşlıktan daha önemsiyorum diye.ne diyeyim geçmiş olsun o vatandarş bence kişilik sorunu yaşıyor
adam kendi yazdi oyunu ben arkadaşlıktan daha önemsiyorum diye.ne diyeyim geçmiş olsun o vatandarş bence kişilik sorunu yaşıyor- Katılım
- 6 Ağu 2009
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Görüyorsunuz İste Bu Kdr Hayvan Biri
[/URL][/IMG]
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle atrix sen görmedigin bişi için bni sucluorsan adam olmayan snesin.Senem gayaet kendinden emin bir şekilde adamalri kesiyordu.Bn geldm kestm sirius düştü.Sessiz olsa vericektm.Düser düsmez basladı ananı banaı yarın göere falan die beddua etmeye.Sonra hiç itemim yok param yok dedi.5 dk sonra siriusa +7 çelik +9 çelik teklif etti.Bu yalancılıkla bi yere varılmaz!O yüzden vermicem.DarkAngel sna gelince snle bir sorunum yoktu ta ki o azrail die bi adam bna durduk yerde vurana kadr.Vurdu bnde vurdm öldü.Snde azrail bnm için herseyden önemli diyip sucum yokken kestn.O gün kasılırken bnde snn yaptıgın bu davranışa yönelik o cümleyi kullandm.Beni tanıyan tanır fazlasına gerek yok... Saygılar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)