xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

MaziDe Hırsızdır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MaziDe isimli 124 level sura arkadaşımız hırsızdır arkadaşlar ismi özcandır internet cafe işletiyor ve çoluk cocugu vardır.Hiç bir şekilde ticarete girmeyin bu şahısla... turkmmo Profili şudur ; @ZeLZeLe65 ;

Çar satıyorum diyerek 200 T almıştır ancak çarı devretmeden uçuşlara geçmiştir. çoçugundan utan be haysiyetsiz insan.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Elinizde kanıt varsa destek.elym2.com adresinden olayı detaylı anlatarak gönderin malesef kanıtınız olmadan herhangi bir işlem yapılmıyor bu şekilde yazdığınızdada asılsız niteliğini taşımakta.

- Öncelikle Geçmiş olsun -

200T yi pat diye verirsen afedersin adamın çalası yoksa bile çalar ki devir kötü , herşeyi düşüniceksin , ayrıca video filan çektiysen telefon ile konuşup konuşmalarınızı kayıt ettiysen bir sıkıntı çıkmaz verirsin atarsın ticketini hallederle , yok halletmezlerse gidersin savcılığa onlar halleder ayrıca bir oyun için kul hakkı çok saçma bence sonuçda ölümlü dünya şurda 1 saniye sonrasında ne olucağı belli olmuyor , neyse tekrardan;

Geçmiş olsun dilerim ...

Telefon ile ses kaydı vs. karşınızdaki kişinin izni - rızası vs. olmadığı sürece yasak o yüzden savcılıkta vs. delil olarak kabul edilmez aksine kendisi ufak olarak ceza bile alabilir.
MaziDe isimli 124 level sura arkadaşımız hırsızdır arkadaşlar ismi özcandır internet cafe işletiyor ve çoluk cocugu vardır.Hiç bir şekilde ticarete girmeyin bu şahısla... turkmmo Profili şudur ; @ZeLZeLe65 ;

Çar satıyorum diyerek 200 T almıştır ancak çarı devretmeden uçuşlara geçmiştir. çoçugundan utan be haysiyetsiz insan.

Elinizde videolu kanıt var ise adresine ticket atınız. Kanıtınız olmadan birine hırsız demek yasaktır.

Videolu Kanıtın Varsa destek.elym2.com'a SS Olarak Yükle.
Bu Şekille Paylaşımlarda Bulunarak Kendinizi Küçük Düşürürsünüz.
Videolu Kanıtınız Yoksa GM'Lerin Bu Konuyu Kilitlemesini Rica Ediyorum.
Kusura Bakma Ama Aynı Şeyi Bende Yaşadım.
Bir Kişiye İftira Atmak 60-180 Gün Arası Ban Sebebidir.

- Öncelikle Geçmiş olsun -

200T yi pat diye verirsen afedersin adamın çalası yoksa bile çalar ki devir kötü , herşeyi düşüniceksin , ayrıca video filan çektiysen telefon ile konuşup konuşmalarınızı kayıt ettiysen bir sıkıntı çıkmaz verirsin atarsın ticketini hallederle , yok halletmezlerse gidersin savcılığa onlar halleder ayrıca bir oyun için kul hakkı çok saçma bence sonuçda ölümlü dünya şurda 1 saniye sonrasında ne olucağı belli olmuyor , neyse tekrardan;

Geçmiş olsun dilerim ...

Elinizde videolu kanıt var ise adresine ticket atınız. Kanıtınız olmadan birine hırsız demek yasaktır.
Ezberci gençlik iş başında ;

Elinizde videolu kanıt var ise adresine ticket atınız. Kanıtınız olmadan birine hırsız demek yasaktır. :ka24:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri