- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar son zamanlarda hesap çalınmaları çar soyulmaları ayyuka çıkmış durumda...
Bu son hesap çalınmaları nedense kayıttaki email'in bir şekilde değişmesi ve ardından da şifrenin değişmesi şeklinde oluyor.
Bu durumdan etkilenmiş birkaç arkadaş gördüm. Kendi hesaplarına giremiyorlar ve emailleride nasıl oluyorsa değiştiği için hesaplarını geri alamıyorlar.
Bu konuyla ilgili bilgisi olan kimse varsa ve yardım edebilirse çok makbule geçer.
Duyduğuma göre bu gibi durumlarda bazı oyuncular joymax'a e-mail yollayıp bir şekilde hesaplarını geri alabiliyorlarmış.
Ancak e-maili hangi adrese yolladıklarını öğrenebilirsek arkadaşlarımıza yardım edebiliriz.
Şimdiden yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler...
Herkese Güvenli ve Bol İtemlı kasmalar...
BiçerDöver...
...
Bu son hesap çalınmaları nedense kayıttaki email'in bir şekilde değişmesi ve ardından da şifrenin değişmesi şeklinde oluyor.
Bu durumdan etkilenmiş birkaç arkadaş gördüm. Kendi hesaplarına giremiyorlar ve emailleride nasıl oluyorsa değiştiği için hesaplarını geri alamıyorlar.
Bu konuyla ilgili bilgisi olan kimse varsa ve yardım edebilirse çok makbule geçer.
Duyduğuma göre bu gibi durumlarda bazı oyuncular joymax'a e-mail yollayıp bir şekilde hesaplarını geri alabiliyorlarmış.
Ancak e-maili hangi adrese yolladıklarını öğrenebilirsek arkadaşlarımıza yardım edebiliriz.
Şimdiden yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler...
Herkese Güvenli ve Bol İtemlı kasmalar...
BiçerDöver...
...