HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar "Queen" loncası tanıtım konusuna hoş geldiniz.
Loncamız 10.06.2014 tarihinde kurulmuştur.Amacımız tamamen sağlık bir şekilde eğlenmek.
İşlerimiz hep bir koldan yürütüp sonuçlarını ise hep beraber görmektir.
Loncamızda kesinlikle "ego" durumu yoktur.O lider , o bu rütbede diye bir mevki durumuda yoktur.
Çünkü hepimiz kendimizi yönetebilecek iradeyiz diye düşünüyorum.
Loncanın tek yetkili sorumlusu ben olacağım , ama emin olun ki sizi yönetmek size ben ne dersem o olacak diye
bir durum yok !
Lonca Adı: QueeN
Loncanın bulunduğu server: Şuanda aranıyor
. Bence hep beraber bulalım.Loncanın RaidCall adresi: 8933381
Loncanın üye sayısı ve başkanı
Belli sayımız yok.
Başkan : Ash96
Lonca kuralları :
- Loncamıza yalnızca +14 girebilir.Amacımız ayrımcılık değil yanlış anlamayın ancak sohbetlerimiz ve konuşmalarımız gereği biz bu yaşı daha uygun gördük.
- Lonca içerisinde adult,hakaret (+18) konuşmalar kesinlikle yasaktır.Asla ama asla görmezden gelinmemezlik yapılmayacaktır.Her kim olursa olsun loncadan atılacaktır.
- Loncamıza katılacak bay ya da bayan arkadaşlarımızın bir birine olan saygılarını ön planda tutmalarını rica ediyoruz.
- Lonca savaşları esnasında ben ya da benim görevlendirdiğim bir kişi yönlendirme yapacaktır.Bunun dışında başka kimsenin konuşmaması gerekiyor.
- Lonca sohbet odasında asla ama asla ailevi sohbetler açılmamalı herkesin kendisine ait özel yaşamı gizli tutulmalıdır.
- Lonca içerisinde tanışan arkadaşlarımız birbirlerini küçük düşürecek ya da gururunu incitecek söz , resim , müzik vs. gibi paylaşımlarda bulunmamalıdır.Aksi takdir de loncamızdan atılacaktır.
Gün geçtikçe kurallarımız şekillenecek ve sayısı artacaktır.
Yukarıdan açmış olduğum konu " Kurallar "a ve " Örnek Konu " ya uygundur.
@erdemaa; @peacemackers;
Okuduğunuz için teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: