- Konular
- 157
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 11d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 423
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR SİZLERE YAŞADIGIM SORUNLARI ANLATICAM :
1: İlk günlerde iyiki bu bilisimi seçtim diyordum.
2: Filesleri güzeldi.
3:Herşey yolunda gittigi anda servere 1şey oldu serverimiz emek serverdi 35onlineli ve okdar emekler boşa gitti bunlar yüzünden ah aldım. Vicdanım rahat degil.
4: Daha sonra jobzm2.tk li sitemizi trymetin2.tk yaptık Aradan 10gün olmustu serveri aldıgımız yeni files geçtik Ama files eski versiyonları idi ilk başta 8chli verdiler sonra 4 tabi onlar paralarını aldılar neden iyi files versinlerki.
5: Vslik fileslerinde kahraman npc ve köpeklerde kasılma aktif diyordu baştan sağma ayarlamalar yapmıslar 100lvlden sonra kasılınmıo exp -lere iniyor
6: Bu sorunları bilisime diyince oyun içi destek 25tl dedi. Ama filesin ayarları bozukdu bize para kitlemek için bence bilerek bozuk verdiler
7:Arkadaşlarla dedik bu bilisimin yapacagı yok biz emege geçelim Geçmez olaydık Emekdede Yetenekleri p vermezmi files ayarları bozukdu.
8: Daha sonra güncel filese geçtik . Sorunlar bitmek bilmedi:
a: eiken yüzügü bozuk npcde vardı ama düzeltmediler
b: ejderha tanrısı savunma vs hız saldırı potu ısınlanınca yok oluyor bunuda düzeltmediler ücret istediler
c:doyyumhvan ısınlanınca ordan biyere ısınlanırken bug oluyor
9: bilisime bu sorunları diyince daha fazla saçmalamayın daha size destek verilmiyicektir dedi [sanki veriolar]. Birazdaha saçmalarsanız hesabınız ingale edilecektir dedi.
10: Bizde serveri kapattık Filesleri Çok hatalı
11 En önemlisi : Bunu yazma amacım bizim tüştügümüz tuzaklara sizlerinde düşmemesidir. Bunlar parayı aldıkları ilk günlerde işlerini doru yapıyor daha sonra bozuk files veriolar.
Bilisimle görüsmem sohbet bölümünden sitenin :
TitiboMerhaba. Size nasıl yardımcı olabilirim?
BURAK ADASzorunamı gitti gerçekleri demek
Titibokardeş işine bak
BURAK ADASsiz
işinizi doru yapıonuzmu
9:46 pmTitiboistediğinizi yapın tib e şikayet edin
9:47 pmiyi günler
bir baska kisinin yazısı
http://www.********.com/frm/metin2-pvp-server-kurulum/1414879-titibo-bilisim-hakkinda-bilgi.html
1: İlk günlerde iyiki bu bilisimi seçtim diyordum.
2: Filesleri güzeldi.
3:Herşey yolunda gittigi anda servere 1şey oldu serverimiz emek serverdi 35onlineli ve okdar emekler boşa gitti bunlar yüzünden ah aldım. Vicdanım rahat degil.
4: Daha sonra jobzm2.tk li sitemizi trymetin2.tk yaptık Aradan 10gün olmustu serveri aldıgımız yeni files geçtik Ama files eski versiyonları idi ilk başta 8chli verdiler sonra 4 tabi onlar paralarını aldılar neden iyi files versinlerki.
5: Vslik fileslerinde kahraman npc ve köpeklerde kasılma aktif diyordu baştan sağma ayarlamalar yapmıslar 100lvlden sonra kasılınmıo exp -lere iniyor
6: Bu sorunları bilisime diyince oyun içi destek 25tl dedi. Ama filesin ayarları bozukdu bize para kitlemek için bence bilerek bozuk verdiler
7:Arkadaşlarla dedik bu bilisimin yapacagı yok biz emege geçelim Geçmez olaydık Emekdede Yetenekleri p vermezmi files ayarları bozukdu.
8: Daha sonra güncel filese geçtik . Sorunlar bitmek bilmedi:
a: eiken yüzügü bozuk npcde vardı ama düzeltmediler
b: ejderha tanrısı savunma vs hız saldırı potu ısınlanınca yok oluyor bunuda düzeltmediler ücret istediler
c:doyyumhvan ısınlanınca ordan biyere ısınlanırken bug oluyor
9: bilisime bu sorunları diyince daha fazla saçmalamayın daha size destek verilmiyicektir dedi [sanki veriolar]. Birazdaha saçmalarsanız hesabınız ingale edilecektir dedi.
10: Bizde serveri kapattık Filesleri Çok hatalı
11 En önemlisi : Bunu yazma amacım bizim tüştügümüz tuzaklara sizlerinde düşmemesidir. Bunlar parayı aldıkları ilk günlerde işlerini doru yapıyor daha sonra bozuk files veriolar.
Bilisimle görüsmem sohbet bölümünden sitenin :
TitiboMerhaba. Size nasıl yardımcı olabilirim?
BURAK ADASzorunamı gitti gerçekleri demek
Titibokardeş işine bak
BURAK ADASsiz
işinizi doru yapıonuzmu
9:46 pmTitiboistediğinizi yapın tib e şikayet edin
9:47 pmiyi günler
bir baska kisinin yazısı
http://www.********.com/frm/metin2-pvp-server-kurulum/1414879-titibo-bilisim-hakkinda-bilgi.html
Son düzenleme:
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Bu bölümün amacı forumda hizmet veren firmalar hakkında görüş almak
genede bu yazdıklarınızı bi yere kazıdım
genede bu yazdıklarınızı bi yere kazıdım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...