Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Mayıs ayı içersindeki güncellemeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bytestere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 519
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynı konuya tekrar değinmek istiyorum oyuncu kalmadı 105lv hemen hemen hepsi bıraktı.http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3026427-mayis-ayi-icerisinde-yapilacak-degisiklikler.html bunları yapmak çok zor olmasa gerek.105lv olarak sabahtan akşama kadar afk kalıyorum artık yapın şu çalışmayı serverın geneli bıktı usandı artık biraz bakın oyuna tamam event,ticket vs bakıyorsunuz ama oyun konusu 2009 kalma daha buz ejderi yok ne diyim.Şu bakımı yapın geç olmadan oyuncu gidiyor yakında kimse kalmıcak :l04:

Bu yaz sınavlardan kafamı kaldırdıktan sonra M2-TR ye başlamaya karar verdim.Serverin değiştiğini gördüğümde büyük bir umutla indirdim, kim bilir yeni neler eklediler diye...Doğruyu söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım bayağı... Server güzel mi? Evet tabi ki, gidip atıyorum QaTiLMT2 de oynayacak halimiz yok , en kaliteli mekan burası. Ama M2-TR zamanlarını hatırlıyorumda, edit itemi olan oyunculara elle yaptığımız itemlerle kök söktürdüğümüz günler, krallıkların organize olup birbirine saldırması, köyleri geçici de olsa ele geçirmesi... Bunların kokusunu bile alamadım maalesef Elym2 de. Hatta doğruyu söylemek gerekirse tek yeni eklenmiş şey 1-2 dönüşümlü silah zırh bir de hiçbir işe yaramayan yavru ceylan, panda aslan vs vs...
Bana kalırsa Ely4 M2-TR tarzına daha yakın bir sunucuya çevrilmeli, veya dediğim konseptte Ely 5 açılmalı.

Tabikii sadece önerilerim ve düşüncelerim , ama benim gibi düşünen yüzlerce insan olduğuna eminim, bunu okuyorsanız düşüncelerinizi iyi kötü paylaşın ki topluluk için yararlı bir ortam oluşturabilelim, kim bilir belki konuştuklarımız developerların aklına yatar ve dediğimizi yaparlar :D

Şuan öncelikli hedefimiz turkmmo.com yeni projesini ve duyurularda elym2 için duyurduğumuz değişiklikleri bir an önce tamamlamak. Yaz aylarında etkinlikler daha fazla olacak elbette.

Haziran ayının ilk çeyreğinde yenilikler için çalışmalara başlayacağız, lig usulü lonca turnuvası sistemi vs. tatil dönemi içerisinde yapılıcak, sorularınızı ve önerilerinizi ek olarak bu konu üzerinden belirtebilirsiniz.

Biz ely4 açılırken yüzlerce öneride bulunduk ne yalan söyleyim hepsini yaptılar ama bizim söylediklerimizin biraz daha farklısını yaptılar. İlk bu yeni server açılacak söylentileri çıktığında editsiz TR tipi server olacaktı nasıl sevindim anlatamam M2-TR ve MMOMT2 alt yapısı ile TR tipi bir server daha ne isteyim. Server açıldı 1 hafta bilgisayarım hiç kapanmadı ben kalktım kardeşim başına geçti bazı eksiklikler olmasına rağmen güzeldi. Sonra ..... Herkes itemleri yapmaya başladı dönüşümlerin TR ile alakası yok. Hile kullananları saymıyorum bile .... Piyasaya gelelim ilk hafta 20 m olan hava bk 2. hafta oldu 4-5 m diğer bk lar 250 k ya kadar düştü ruh taşını yerden bile almıyoduk bazılarınız bilir Epilogue de ruh taşı npc de olmasına rahmen skilller g dolaşırdık sonra büyük güncelleme geldi oyuna baron etp rivulet lanet, falan geldi 65 dönüşümleri kapatıldı oyuncular yarı yarıya düştü kalanları susturmak için okulları var yaz tatilinde gelecekler yalanını uydurdular. Yani server bitti ! Düzeltilmeyecek kadar *oktan bir server oldu !!!!

iyide lig usulu lonca sistemi kurulacakta falan filanda kim turnuvaya katılacak,kim savasacak.birine bakıyorsun 20 üstü becerılı yay,birine bakıyorsun cift yarılı silah.su an ise hic biri basılamıyor.yani bilmiyorsunuzdur diye söyliyeyim aradaki damege farkı ınanılmaz.bu şartlar altında turnuva falan anlamsız.yanı ben rakıbıme 5000 vurcam adam 20 ustu becerılı sılahla bana 20000 vuracak.savas ortasında adam afk kalırsa yenı baslayan oyuncuların su an yapılan sılahlarla bıraz sansı var.zaten ely4 canlandırılmak ıstense su zamana kadar söz verilen değişiklikler yapılmış olurdu.fazla ümidim yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri