Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Beyler Bnm Serverimde Ufak Bir Sorun Var Krallıklar Bir Biri İle Konuşamıyorlar @ßæß böle Görünüyor
Örn: Sarı Byrakla Kırmızı Bayrak Aralarında Konuşamıyor.
Bunun Çözümü diff ekliyerek Beyler Bende Videodaki Gibi Ekliyorum Sonra Sunucuma Atıyorum Reboot Atınca CHLeride Açıyorum Ama Sunucuya Bağlanırken Hata Diyor ??? Önereceğiniz Bir Program Felan Bi Püf Noktası Olan Olursa Lütfen Cevap Verin Beyler.
Game Versiyonum : 1765
apo444 qarezz01 MaXmi Size Sesleniyorum Lütfen Yardım Edin
adminler nolur konuyu kapatmayınız buraya açmamın sebebi server filesle uğraşanların hepsi bu bölümde ondan lütfen kapatmayın.
Örn: Sarı Byrakla Kırmızı Bayrak Aralarında Konuşamıyor.
Bunun Çözümü diff ekliyerek Beyler Bende Videodaki Gibi Ekliyorum Sonra Sunucuma Atıyorum Reboot Atınca CHLeride Açıyorum Ama Sunucuya Bağlanırken Hata Diyor ??? Önereceğiniz Bir Program Felan Bi Püf Noktası Olan Olursa Lütfen Cevap Verin Beyler.
Game Versiyonum : 1765
apo444 qarezz01 MaXmi Size Sesleniyorum Lütfen Yardım Edin
adminler nolur konuyu kapatmayınız buraya açmamın sebebi server filesle uğraşanların hepsi bu bölümde ondan lütfen kapatmayın.