farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Format Atarken Cd'den başlamama Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dursun5334
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 565

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 Gündür Temizce Formatımı Atıp Metin2 Tr Ye geri dönmek istiyorum. Ancak Elimdeki 2 CD de Takıp Başlatınca Olmuyor.Bilgisayarı En Son Bir bilgisayarcıya götürtüp orjinal attırmıştım. Ondan önce biosdan Cd rom Ayarlayabiliyordum ancak bu değişik geldi ne yapdıysam olmadı. Önerileriniz neler ?

27lEkN.jpg

Ana menüde iken yapmanız gereken “Boot” yazılı seçenek mevcut ise buraya, eğer bu seçenek mevcut değilse “Advanced” yani gelişmiş BIOS ayarlarına gitmek ve yine buradan Boot ayarlarını bulmak olmalı. BIOS ekranı İngilizce olacağı için bakmanız gereken kelimeler Advanced Options, Features ya da Settings gibi kelimeler olmalı. Bu ekranda farenizi kullanamayacağınız için ekranı sağ-sol-aşağı-yukarı ok tuşlarını kullanarak dolaşabilirsiniz. Seçtiğiniz ayarın detaylarını görmek için de ENTER tuşuna basmanız gerekmektedir.

djJBaV.gif

krD6DA.gif

lYDZDb.gif

Ana menüde iken yapmanız gereken “Boot” yazılı seçenek mevcut ise buraya, eğer bu seçenek mevcut değilse “Advanced” yani gelişmiş BIOS ayarlarına gitmek ve yine buradan Boot ayarlarını bulmak olmalı. BIOS ekranı İngilizce olacağı için bakmanız gereken kelimeler Advanced Options, Features ya da Settings gibi kelimeler olmalı. Bu ekranda farenizi kullanamayacağınız için ekranı sağ-sol-aşağı-yukarı ok tuşlarını kullanarak dolaşabilirsiniz. Seçtiğiniz ayarın detaylarını görmek için de ENTER tuşuna basmanız gerekmektedir.

djJBaV.gif

krD6DA.gif

lYDZDb.gif

Biraz daha kurcalamak en iyisi olucak hocam,teşekkürler yorum için.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri