noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Ely3 Bakım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TufaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 647
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne testinden bahsediyorsun sen gülüm türkay o gün geldi bize test ettiriyor kaç vuruyorsunuz diye. asıl sen gereksiz mesaj yazma şuraya

Bilmem farkında mısın o duyuruyu ben yapmadım @DN Angel; yaptı yani test oluyor diye ben demiyorum yetkili birisi söylüyor önce okuyup daha sonra yazarsanız çok iyi olur, ben sadece alıntı yaptım. İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ozaman buraya gelip gereksiz konu açmayın diye post yazmıyacaksın.

Nereye ne yazacağımı size soracak değilim. Konu gereksiz çünkü gerekli cevap başka bir konuda zaten verilmiş eğer forumda biraz baksanız görürdünüz. Polemik yaratacak başka birini bulunuz işim gücüm var kolay gelsin, iyi forumlar.

Gerekli cevap zaten başka bir konuda verilmiştir, lütfen gereksiz konu açmayınız.

Bilmem farkında mısın o duyuruyu ben yapmadım @DN Angel; yaptı yani test oluyor diye ben demiyorum yetkili birisi söylüyor önce okuyup daha sonra yazarsanız çok iyi olur, ben sadece alıntı yaptım. İyi forumlar.

Nereye ne yazacağımı size soracak değilim. Konu gereksiz çünkü gerekli cevap başka bir konuda zaten verilmiş eğer forumda biraz baksanız görürdünüz. Polemik yaratacak başka birini bulunuz işim gücüm var kolay gelsin, iyi forumlar.

Yine bekleriz :m08::l04:

Hocaaaaaa sen çok sabırsızsın beee , üzülme üzülürüm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Sabretmeyi öğrenmelisin , he eğer ki değişiklik olmuyorsa zorla tutan yok '' yolun açık olsun '' .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri