noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Küçük bir soru.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tenkaii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 415

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi ben yaklaşık 3 aydır girmiyorum. Ve değişikliklerden de hiç haberim yoktu. Sonra siteden genel bazı değişiklikler hakkında bilgi edindim fakat 105 lvl silahları nereden bulacağım konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim. Yardımcı olun lütfen. Bazı arkadaşlarıma sordum fakat bana sadece ticaret ortamında bulabileceğimi söyledi. Bende illaki biryerden düşüyordur bu silahlar diye düşünüyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

105 level silahları gene aynı şekilde, her pvp'de olduğu gibi epic amcadan yapıyoruz. Dönüşüm itemlerini bir kısmını balıkçılık ile ve boss lardan elde edebilirsiniz.

105 level silahları gene aynı şekilde, her pvp'de olduğu gibi epic amcadan yapıyoruz. Dönüşüm itemlerini bir kısmını balıkçılık ile ve boss lardan elde edebilirsiniz.

Uzmanım siz ely demi oynuyorsunuz ? Üyeleri yanlış bilinçlendirmeyin :)
@Tenkaii ; 105 silahı dönüşümü yoktur, oyunun site market itemidir, güncellemelerden dolayı satışı birsüre durduruldu. Oyun içerisinde ticaret ile ve oyunun site marketinde satışı yapılmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri