Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Meryem Uzerli'yle tekarar çalışacak mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asmodexia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 376

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

08.jpg

Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu gibi yapımların arkasındaki isim olan TIMS Production’ın sahibi Timur Savcı, bir süredir “sektöre ara verme” açıklamasıyla gündemde. Dijital yaşam dergisi MARS Tab’ın Haziran sayısına konuşan Timur Savcı, merak edilen birçok konuda ilginç açıklamalar yaptı.
En çok kazandığı ve en başarılı olduğu bir dönemde tüm yapımlarını durdurma ve bir süre yurtdışında yaşama kararı alan Timur Savcı, bu kararının sebeplerini, Türk televizyonculuğu ile ilgili fikirlerini, yeni projelerini ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin ‘Hürrem’i Meryem Uzerli ile ilgili planlarını anlattı.

Türkiye'nin en büyük yapımcılarından biri olan Timur Savcı, ‘ara verme’ kararının en önemli sebeplerinden birini, “kendisine ve ailesine zaman ayırmak” diye açıkladıktan sonra şöyle devam etti: “Çocuklarım daha çok küçük; onlarla yeterince zaman geçiremeyeceğim. Bu ânı da kaçırmak istemiyorum.”

Ara verme kararının temizlenip yenilenme, dışarıdan gözlemleme ve sektördeki açıkları bulma açısından da doğru bir karar olduğuna inandığını söyleyen Savcı, dizilerin içeriğindeki değişime şöyle dikkat çekti: ?Bir diğer etken de Türkiye’deki televizyonculuk ve dizi endüstrisi bakımından, sektörün ve kanalların geldiği aşamanın benim şu anda iyi iş üretmeme müsaade edecek bir konjonktürde olmaması.

Türk seyircisini yorgun, kirlenmiş ve doymuş buluyorum. Televizyon sektörü çok canlı bir organizma ve rekabet çok üst seviyede. O rekabetin bir etiği de yok. Sizin kişisel ve kurumsal olarak bir etiğiniz yoksa ve rakiplerinizin de yoksa; zaten sektörün tabanı çok kaygan oluyor. Ama ben de birtakım basit işler üretmek istemiyorum ve bundan uzak kalmak istiyorum.”

Hürriyet

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri