Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Shortrty

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan killerangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lachesis fredict çarlı sınırsız yedi açtınız engelni dieogunn seti çalınna setini verdinz okdar kişinn editi çalındı laf etemdizn buglu edit oldu miilet zararra girdi itemlri çalındı laf etemdinz sınırsız enegeleri kaldıryrsun hereksn bmzmkni enden kaldrmyrsunuz bizde elymt2 2.serverden değilmyz bizde oyuncuyuz bizde useriz onlar user biz evlatlıkmıyız uveymiyiz uveymiyim ben onlrın açıldı benmmi açılmadı kacyıılılk emek çarı harcadınız herşeyiy bir tık yapmnıza bakar ayıpn alasını yaptınız bir yarımm ss'lik kesilmş video için 10002 engel attnız. ilgineip çarımın açılamsını istiyum haksızlgın alası var bana.

bak sen şuna ya daha geçen oyunda ban yedim bana yardım edersin set dizersin vs. diyen sen şimdi gelmiş laf mı sokuyo , benim çarımın kaç gün ban yediği de seni ilgilendirmez yine de dedim ağlama buralar da diye benim Frederic isimli karakterim hiç bi zaman sınırsız ban yemedi uzatma beni katma kendi olayina

senden item yada T veya set felan isteyen oldmu ? tek dedigm çarım engelelndi sen nasıl açdırdın SINIRSIZ BANINIZ banını die.. seni katan yada sana garizim yok geçmişde i olaylrı söylrum. yapılan hakısızlık ve torpilleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri