Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
uzun zamandır oyunu oynamıyordum. dun internet sitenizden kısa ve uzun kurulumları ayrı ayrı indirmeyi denedim fakat ikisinde de %100 olduktan sonra bir süre öyle kalıyor sonra ağ hatası deyip indirmeyi tamamlamıyor. Ağdan kaynaklı bir sorun değil çünkü başka programları indirebiliyorum. ayrı tarayıcılardan da denedim yine de olmadı. İndirme işlemini zaman zaman deniyorum sonuç değişmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dns ayarını güncelle ve ara sıra sitede ki yoğunluktan dolayı torrent de sorunlar olabiliyor.
tesekkurler kurulum dosyasını indirdim. kurulumu yaptı fakat şu anda da torrent dolarken %99.6 %98.8 %100.3 gibi oranlarda oylece kalıyor. oyun acılmıyor mecburen torrentı kapatıp tekrar calıstırıyorum yine soyledıgım oranlara gelip donuyor. Tarayıcım XP . ne yapma mı önerirsiniz ?
Son düzenleme:
@me0li0ke;tesekkurler kurulum dosyasını indirdim. kurulumu yaptı fakat şu anda da torrent dolarken %99.6 %98.8 %100.3 gibi oranlarda oylece kalıyor. oyun acılmıyor mecburen torrentı kapatıp tekrar calıstırıyorum yine soyledıgım oranlara gelip donuyor. Tarayıcım XP . ne yapma mı önerirsiniz ?
Virüs programınızı devre dışı bırakın
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)