Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız : Şahin
Soyadınız : Çetin
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :. 4 Yıldır mt2 oynuyor 2 Yıldırda GM lik yolunda ilerliyorum . Kendi Serverlerimden bi kacı : M2Vegas - ElysionMt2 - RadexMt2 - M2Sensura Başkalarını Serverlerinden bi kacı: Alagadros Mt2-İstanbulle2-Fire Metin2-Metin2Zeus
Günlük Online Süreniz : Günlük online sürem şöyledir Hafta İçi : 8 Saat cumartesi : 6 - Geceye kadar Pazar Full online
Özellikleriniz :
Yapabildiklerime gelince Sorunsuz files editlerim - quest eklerim - Acık kapatırım -
Metin2 konusunda herseyi yaparbilirim
Tanıtım Yapıyorum ama prof. değilim
Pack Konusunda Oto Pack Yapabilirim hileleri engelleyebilirim yeni arayüzler ekleyebilirim.
Panel konusuna gelince istedginiz paneli söyleyin ben editler sorunsuz şekilde sitenize Koyarım +
Ayrıca Designerlik Yapıyorum İndex Kodlama,Banner,K.Fotoğrafı,Wallpaper Yapabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype : arogsahin97
Diğer / Ek :
Ek olarak calısacagım kişiler benim yaşım ve üstü olsun
kesinlikle .Serverin .Com,.Net,.Org Her hangi bir domain'i Olsun
2Gb den Yüksek Ram
Gm liği Hemen alırım!
Soyadınız : Çetin
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :. 4 Yıldır mt2 oynuyor 2 Yıldırda GM lik yolunda ilerliyorum . Kendi Serverlerimden bi kacı : M2Vegas - ElysionMt2 - RadexMt2 - M2Sensura Başkalarını Serverlerinden bi kacı: Alagadros Mt2-İstanbulle2-Fire Metin2-Metin2Zeus
Günlük Online Süreniz : Günlük online sürem şöyledir Hafta İçi : 8 Saat cumartesi : 6 - Geceye kadar Pazar Full online
Özellikleriniz :
Yapabildiklerime gelince Sorunsuz files editlerim - quest eklerim - Acık kapatırım -
Metin2 konusunda herseyi yaparbilirim
Tanıtım Yapıyorum ama prof. değilim
Pack Konusunda Oto Pack Yapabilirim hileleri engelleyebilirim yeni arayüzler ekleyebilirim.
Panel konusuna gelince istedginiz paneli söyleyin ben editler sorunsuz şekilde sitenize Koyarım +
Ayrıca Designerlik Yapıyorum İndex Kodlama,Banner,K.Fotoğrafı,Wallpaper Yapabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype : arogsahin97
Diğer / Ek :
Ek olarak calısacagım kişiler benim yaşım ve üstü olsun
kesinlikle .Serverin .Com,.Net,.Org Her hangi bir domain'i Olsun
2Gb den Yüksek Ram
Gm liği Hemen alırım!
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)