noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Pvp Tanıtım Scripti (Eskilerden)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tonks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 823

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

2-3 yıl önce Metin 2 ile uğraşırken bir pvp tanıtım scripti vardı. Birçoğunuz bilirsiniz zaten. Düzgün halde bulmak zordu. Server Ekleme, Üye Ol gibi alanlarda sıkıntı vardı. Ben şimdi bakıyorum bu scriptin hep editlenmiş halleri var. Bu kategoride bile 2 tane editlenmişini gördüm. Bende orijinal halini paylaşmak istedim.

Script içinde ufak çaplı düzenlemeler yaptım. Bunlar neler peki? ;

• İmg klasöründe bir logo.psd dosyası var, sizler için oluşturdum.
  • Ayrıca yine aynı klasör içinde, tema renk klasörleri içinde bulunan "banner.png" ve "banner2.png" dosyalarındaki reklamlarıda kaldırdım sizin için
  • Son olarak Footer ve Header'ı "_inc" klasörü içerisinde ki "yapi" klasörünün içinde ki "header.php ve footer.php" dosylarınızdan temanızın alt ve üst alanın düzenleyebilirsiniz.

Script Kurulumu:

• Dosyaları bir ftp programı ile sunucunuza atın
  • Bir veri tabanı oluşturun
  • Veri tabanı bilgilerini "_inc" klasöründeki "ayarlar.php" dosyasına girin (46. satırdan itibaren)
  • alanına giriş yapın. K.adı: admin Şifre: sifre şeklinde giriş, Genel Ayarlar bölümünden kendinize göre düzenleyin
  • Ana dizindeki "banner.php" dosyasında ki "Site Adınız" yazan yere site adresinizi yazın.

Script Demosu:
Script İndirme Linki:
Script Virüs Sonucu:

Forum kurallarını okudum, aynı scripti paylaşmak yasak ama bu hem orijinal hali hemde scriptin bu orijnal hali baktığım kadarı ile yakın sayfalarda yok. Ben 12. sayfaya kadar baktım.

Normalde script içinde birçok reklam bulunmaktaydı. Ben tüm bu reklamları sildim. Gerek bannerlarda, gerek yazılarda.

Scriptin diğer editlenmiş halleri:

​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri