BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qecekondu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

qecekondu06

Developer
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
6,740
Online süresi
2d 13h
Reaksiyon Skoru
2,176
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
509
MmoLira
2,783
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (Eski Adı: Rize Üniversitesi), Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu'nun 2006 yılı içerisinde aldığı bir kararla bağlı olduğu 'nden ayrılarak ilinde açılan üniversitedir.Rize Üniversitesi tarihinde ve 26111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanunla kurulmuştur.
Rize Üniversitesi kuruluşunda 'ne bağlı iken kendisine devredilen Fen-Edebiyat, Su Ürünleri, İlahiyat, Eğitim Fakülteleri ile Fındıklı Meslek, Rize Meslek Yüksek Okullarıyla birlikte Tıp Fakültesi, Ardeşen Meslek Yüksekokulu, Sağlık Meslek Yüksekokulu ve Fen, Sosyal ve Sağlık Bilimleri Enstitülerinden oluşmaktadır. Mevcut yapısıyla Rize Üniversitesi Fen ve Sosyal Bilimler ağırlıklı bir üniversite durumundadır.Tıp Fakültesi eğitimine 2008 yılında kendi binasında başlamıştır.Yıllar içerisinde gelişme kaydetmeye başlamıştır.Şu an modern bir eğitim sunmaktadır.Mühendislik bilimleri programları da 2013 yılımda öğrenci alımına başlamıştır.İyi bir altyapı oluşturmak adına Rektörlük binası, Fen – Edebiyat ve Su Ürünleri Fakülteleri ek derslik binaları ve Rize Meslek Yüksekokulu İktisadi Programlar ek bina ve yeni fakülte ve yüksekokul binaları projelendirilmiştir. Türkiye'de denizcilik sektörünün gelişmesi nedeni ile birçok yere denizcilik okulları kurulması planlanmıştır. Planlanan amaçlara uygun olarak inşa edilen gerek içindeki donanımları, gerek eğitim seviyesi ile Turgut Kıran Denizcilik Yüksek Okulu 2009 yılında hizmete açılmış ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü faaliyete girmiştir. Burada öğrenciler denizcilik örf ve adetlerine göre eğitim görmekte,mezun olduğunda Türk Denizciliğini en iyi yere getirme amacını ilke benimsemektedirler.11.04.2012 tarih ve 28261 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 6287 Sayılı Kanun ile "Rize Üniversitesi" ismi "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi" şeklinde değiştirilmiştir.

• [*=center]Diş Hekimliği Fakültesi
    [*=center]Eğitim Fakültesi ( Çayeli İlçesindedir. )
    [*=center]Fen-Edebiyat Fakültesi
    [*=center]Güzel Sanatlar , Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
    [*=center]Hukuk Fakültesi
    [*=center]İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    [*=center]İlahiyat Fakültesi
    [*=center]Mühendislik Fakültesi
    [*=center]Su Ürünleri Fakültesi
    [*=center]Tıp Fakültesi
    [*=center]Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ( Pazar İlçesindedir. )
    [*=center]Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu
    [*=center]Sağlık Yüksek Okulu
    [*=center]Yabancı Diller Yüksek Okulu
    [*=center]Ardeşen Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu
    [*=center]Derepazarı / Turgut Kıran Denizcilik Yüksek Okulu
    [*=center]Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu
    [*=center]Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu
    [*=center]Fen Bilimleri Enstitüsü
    [*=center]Sağlık Bilimleri Enstitüsü
    [*=center]Sosyal Bilimler Enstitüsü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri