mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Player'a bakış açınız işte bu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oOo1StaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Çok basit düşünüyorsunuz. Olayı bu çarın paylaşımı üzerine yorum yapıyorsunuz. Sürekli ama işin özüne gelip şu çarı araştırmıyorsunuz.
Şu çarı araştırsanız bir kere çarı kimin soyduğunu zaten bulacaksınız. Ben şu yazdıklarından senin sistemin kölesi olduğunu görüyorum. Kopyala - yapıştır zihniyetinin yegane örneğisin. Şu botnet saldırılarınızı inceleyin bakalım bizim çarlarımız neden böyle soyuluyor. İşin aslına bir inin. Siz derinlere inmedikçe bu soyulmalar devam edecek.

Çok basit düşünüyorsunuz. Olayı bu çarın paylaşımı üzerine yorum yapıyorsunuz. Sürekli ama işin özüne gelip şu çarı araştırmıyorsunuz.
Şu çarı araştırsanız bir kere çarı kimin soyduğunu zaten bulacaksınız. Ben şu yazdıklarından senin sistemin kölesi olduğunu görüyorum. Kopyala - yapıştır zihniyetinin yegane örneğisin. Şu botnet saldırılarınızı inceleyin bakalım bizim çarlarımız neden böyle soyuluyor. İşin aslına bir inin. Siz derinlere inmedikçe bu soyulmalar devam edecek.

Yahu arkadaş botnet saldırısının ne olduğunu bile bilmiyorsun gelip burda yazdığın mesaja bak. Resmen komedi.

Botnet saldırısı siteye yapıldı + oyuna bile yapılsa hesap çalınmaıyla ıvırla zıvırla ne ilgisi var ?

Botnet saldırısı dediğin şey sistemin, oyunun hacklenmesi değil ki ? Sadece erişilememesi için yapılan çok fazla sayıdaki istekten ibaret.

Ek olarak botnet saldırılarının önüne de geçmiş durumdayız zaten. Varmı başka server saldırılardan etkilenmeyen ? Bak biz her türlü önlemi aldık şuan gelen saldırılardan etkilenmiyoruz rahaça girebiliyorsun.

Birşeyleri savunmaya, kendinizi ifade etmeye çalışmanız güzel ama lütfen bunu saçmalamadan yapın. Olayı botnete bağlayıp komik duruma düşmeyin. Anlamadığınızı belli etmeyin. Sırf bizi eleştirmeye çalışmak adına komik komik örnekler vermeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri