Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Player'a bakış açınız işte bu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oOo1StaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Desteğe çarım soyulunca açmış olduğum talebim ve aldığım trajikomik bir yazı :) Ezberci zihniyet sen ne yazarsan yaz kanıt olmadan vesayre vesayre :m08: Burdan şunu anlıyorumki 3 sene boyunca bilgilerimi yanlış insanlara emanet etmişim. 3 sene boyunca bu serverda boşu boşuna oynamışım.

İşin en komik tarafıda benden kanıt istenmesi :m08::m08:. Ya kusura bakmayın sayın görevli arkadaşlar, adam çarımı soyarken video almak , kayıt almak benim aklıma geldi :) sizede zahmet veriyorum ama. diyorumki şu ticaret kayıtlarına bir baksanız , Hani belki ordan bulabilirsiniz. Yada şu önüne geçemediğiniz botnet saldırılarına bir dikkat etsenizde çarlarımız böyle soyulması. Velhasıl kelam siz bana bu çarı soyan adamın ip adresini vericeksiniz. Bende Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü'ne başvurucam.

Herşeye rağmen iyi forumlar dilerim.:ka19:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Görüyorsun yorumları erdem :) Oyun görevlimiz gerekli açıklamayı yapmış bize bişi demek düşmez galiba bu saatten sonra sadece hırsızlığı yapan kişinin ip adresini istiyorum . Gerekli mercilere şikayette bulunucam.

Yetkililerin hesap & item çalınmaları ile ilgili bi önlem almaları gerekiyor.
Bu kadar hesap çalınırken 'HESAP SORUMLUĞU SİZE AİTTİR' diyerek yapıştırma yapacaklarına çalınan hesaplarla ilgilenmeleri gerekiyor.

Destekten bir yardım göremiyor ,Forumdaki açtığımız konular sürekli kapatılıyor ise kusura bakmayın ama siz işinizi yerinde yapmıyorsunuz demektir.

Öncelikle benim cevap yazdığım bir talebin resmini benden izinsiz paylaşamazsın paylaşırsan editlerim.

Hesap soyulmasına gelince tekrar söylüyorum kanıtsız işlem yapmıyoruz.Hesabınızın güvenliğini alacaktınız.

Kuralları ben koymuyorum bana söylenen neyse ben onu uyguluyorum onun için benimle ilgili bir sorun bulunmuyor bu kadar kasmanın bir anlamı yok.

Bana söylenen neyse size verilen cevap o'dur.Bana söylenen hesabın güvenliğinden oyuncu sorumludur ve iade yapılmaz ben de bunu uygularım.

Destek yardımcı olmayan diyen arkadaşlar hep dedikleri olmayan kişilerdir onun için fazla ciddiye almıyorum.Başka oyunların destek sistemlerini de görüyoruz cevap vermeden kapatıyorlar veya 1 ay sonra cevap veriyorlar.Kendi isteğiniz olmayınca destek çalışmıyor vs boşuna demeyin orada çalışan görevlilere haksızlık yapıyorsunuz.

İp adresini istiyorsan gidip mahkemeye başvurursun takım liderleri Shorty veya Admin sana iletir fakat biz direk bir kişinin ip adresini hiç bir karar olmadan sizinle paylaşamayız.

Not: Zaten genel olarak ne benim ne de başka bir görevlinin ne iade etme yetkisi vardır ne de ip adresi verme yetkisi vardır.Tamamen takım liderinin yetkileridir bunlar.

Konuya yazdığım son mesajdır daha cevap vermeyecem çünkü beni ilgilendiren bir durum yok.Sizin iletişime geçmeniz gereken kişi direk yetkili ben değilim.Takım lideridir sonuçta ben de burada bir görevliyim bana söyleneni yapıyorum.

İyi günler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri