noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

3 Yol Savaşları Test

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=3]3 Yol Savaşları Test[/h]Değerli oyuncularımız

29.05.2014 saat 22.00 de Alesta serverında 3 yol Savaşları icin test yapacağız. Alesta serverındaki +90 oyuncularımızın bu testte hem eğlenip hemde bizlere yardımcı olmasını beklemekteyiz. Hersey düsündügümüz gibi giderse, artık rutin olarak her serverimizde bu etkinligi tekrarlayacagız ve bu sayede basarılı ülke savascıları hem savasmanın keyfine varacak hemde tüm ülke oyuncularının deneyim puanları arttırabilecek. Ancak ilk once test.

3 yol savasları nasıl yapılır amaç nedir?

• Duyuru geçtiğinde savaş sorumlusuna gidilmelidir.
  • Savaş sorumlusundan uygun seçim yapılmalıdır.(imparatorluk savaşına katıl)
  • Seçim yapılmasına muteakip savaş alanına giden yola ışınlanacaksınız.
  • Her ülke kendine ayrılmıs yoldan savaş alanına doğru ilerler.
  • Bu ilerleme esnasında yolda karşılarına çıkan tüm slotlar kesilmelidir.
  • Yolun sonundaki savaş alanına açılan kapıya ulaşılmalıdır.
  • Bu kapının açılması icin gerekli olan anahtarlar ilerlerken kesilen slotlardan düsecektir.
  • Yolda ve savaş allanında karşılaşacaklarınızın supriz olması için acıklamıyoruz.
  • Anahtarı ilk bulan ve kapıyı ilk açarak savaş alanına giren ülke savaşcılarının diger ülke savasçılarına karşı avantaj kazanacagını unutmayınız.

Test etkinliginin basarılı gecmesi dilegiyle şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz
Metin2 Takımınız

Merhaba arkadaslar. Ben Adem, sizlere Azerbaycandan Bakuden yaziyorum. Turkiyedeki qardaslarimiza Salam Aleykum diyoruz.
Konuya keceyim.
Yillardir imperiaonline oynamakdayim, buyuk tecrube ve strateji olusturdum.
Ama gavurlar imperiada hile yapiyor tonlarca elmaz elde ediyorlar ki neticede bizim emekler bosa gidiyor.
Bu konuda lutfen yardimci olun
Boyle hile proqrami varsa bana yardimci olun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri