kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ekran kartı yükseltme programı varmıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kingimlan1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 976

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bildiğim kadarıyla AMD marka, senin gördüğün driverıdır veya markanın herhangi bir cihazına vs. yaptığı bir programdır.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Amd diye bi program var bilen varmı bide arkadaslar :)

AMD bir Ekran kartı markasıdır.AMD Ekran kartı olanlar kurarlar genelde ve bu bile o ekran kartının performansını arttırmaz.Sadece çözünürlük vs. ayarlar yapılır.

Program olarak Game Booster - AVG PC Tuneup tarzı ben her ne kadar tavsiye etmesemde gözle görülemeyecek kadar fark edebilecek programlar vardır.

AMD bir Ekran kartı markasıdır.AMD Ekran kartı olanlar kurarlar genelde ve bu bile o ekran kartının performansını arttırmaz.Sadece çözünürlük vs. ayarlar yapılır.

Program olarak Game Booster - AVG PC Tuneup tarzı ben her ne kadar tavsiye etmesemde gözle görülemeyecek kadar fark edebilecek programlar vardır.
Amd sadece ekran kartı markası değildir ayrıca game booster avg pc tuneup gibi programlar ekran kartında hiç bir değişim yapmaz sadece ram için arka planda ki bazı programları kapatır ancak kapattığı programlar kadar kendisi de yer.

Amd sadece ekran kartı markası değildir ayrıca game booster avg pc tuneup gibi programlar ekran kartında hiç bir değişim yapmaz sadece ram için arka planda ki bazı programları kapatır ancak kapattığı programlar kadar kendisi de yer.

Yasaklı listemdesin ve hayla cevap veriyorsun.Dikkatli okursan ekran kartını güçlendirir demedim.Genel olarak yazmıştım.AMD Sadece bir ekran kartı markasıdır da demedim.Bir Ekran kartı markasıdır demiştim.Neyse.İyi günler...

Son düzenleme:
Yasaklı listemdesin ve hayla cevap veriyorsun.Dikkatli okursan ekran kartını güçlendirir demedim.Genel olarak yazmıştım.AMD Sadece bir ekran kartı markasıdır da demedim.Bir Ekran kartı markasıdır demiştim.Neyse.İyi günler...
He tamam

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri