Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
MERHABA ARKADASLAR BİLİYORUM KONUYU YANLIS YERE AÇTIM CÜNKÜ DAHA UYGUN BİRYER BULAMADIM. ADMİNLER YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. HERNEYSE SORUNUMA GELELİM. EKRAN KARTIM AŞAĞIDA ATACAGIM LİNKDEDE GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ ÇOK DÜŞÜK. KISACA BİLGİSAYARIM DANDİK MADDİ DURUMUM EKRAN KARTI ALMAYA YETMEYECEGİ İÇİN EKRAN KARTI ALMA ŞANSIM YOK. ARKADASIM EKRAN KARTINI YÜKSELTEBİLECEK PROGRAMLAR OLDUGUNU SÖYLEDİ YANİ PROGRAM AÇIK KALINCA EKRAN KARTI MB Sİ YÜKSELİYOR. BİLGİSAYARIN PEK USTASI DEĞİLİM O YÜZDEN SİZLERE SORMA GEREKSİNİMİ DUYDUM. YARDIMCI OLABİLECEK VARMI? NASIL YÜKSELTEBİLİRİM
EKRAN KARTI VE BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİM :
cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar
konu yanlıs yere acıldıysa nereye acmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim 
EKRAN KARTI VE BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİM :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar
konu yanlıs yere acıldıysa nereye acmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim 
[h=3]Bilgisayar[/h]
Konu yanlış yerde açılmış, taşınması için bildirildi.
Böyle bir şey mümkün olsa bilgisayarcılar evine ekmek parası götüremez
Konu yanlış yerde açılmış, taşınması için bildirildi.
Böyle bir şey mümkün olsa bilgisayarcılar evine ekmek parası götüremez

Seni iyi kandırmışlar, yok öyle bir şey, olsa idi kimse ekran kartı almazdı zaten. Bu arada senin ekran kartın dahili ve 256 mb o pc ile herhangi bir oyun, programı düzgün bir şekilde çalıştırabileceğini sanmıyorum. Anakartında PCI-Express var ise ona göre bir harici ekran kartı alabilirsin. 70 tl'lik bir ekran kartı taksan dahi idare eder.
Teşekkürler. Amd diye bi program var bilen varmı bide arkadaslar