Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

#1 Building Site Combat Arms Avrupa Adayı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asmodexia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 588

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

635296980909069707.jpg

Yaratıcı: -Spyders-(CAEU)
Orjinal Forum Konusu:

Sunum:
Adı: Şantiye
Ölçü: M (Orta) (Sektör 25'ten biraz daha büyük)
Ayrıntılar: Orta dereceli hücum / keskin nişancı haritası ve tek kat
İlham alınan: Sektör 25, Hayalet Kasaba, Hurdalık 1 & Hurdalık 2

[Zemin]
635296984413221911.jpg

[1. Kat]
635296994534105999.jpg

[Stratejiler]
635296995262249639.jpg

[Keskin Nişancı Bölgesi]
635296995966330163.jpg

Genel Görünüm
635296997192455301.jpg

Genel Görünüm - 2
635296997629810247.jpg

Harita için motivasyon:

Başlangıçta bu gibi bir projeyi yapmak için motivasyon önemlidir ve sizlerin beğenmeniz yada beğenmemeniz belirlemektedir.

- Klanım (Elite Hitman) Combat Arms etkinliklerde katılımıyla bilinen bir klandır (Kullanıcı Map yarışması ya da Cadılar Bayramı Festivali'nde olduğu gibi). Bu klanın lideriyim (seviye 6) ve guruluyum, bu yüzden bu etkinliklerle onu Avrupa'da ünlü yapmaya çalıştığım gibi neden dünyada da olmasın!

- Diğer bazı haritalarla rekabet edebilecek yeni bir şey oluşturma. Özellikle hücum için ve sadece keskin nişancı için.

Asıl soru oldu: Ne oluşturabilirim?

Bu soru hakkında düşünürken, ve bu çözümle yaklaştım ... Bir Şantiye! Nexon binaların sadece parçalarına sahipti ( örnek olarak : Hayalet Kasaba, Sand Hog,...) fakat gerçek bir şantiye CA içinde yoktu. İşte bu nedenle bu projeyi oluşturmaya karar verdim. 'Sektör 25' boyutunda (veya biraz daha büyük) bir harita istedim. Ben bu haritayı üretmek için 3D'de çok çalıştım. (3DS Max yazılımı).

Bu benim için iyi bir egzersiz oldu çünkü ben bir 3D öğrenciyim, ancak asıl sorun bir harita oluşturmak (çok kısa) için Nexon tarafından verilen zamandı. Ve şimdi Combat Arms'da bu projeyi görmeyi umut ediyorum.

Stratejisi neydi? Harita oyunda belirli bir yol için gerçekleştirimiştir. Hız ve Doğruluk. 3 başlangıç ​​yollu ve bir zeminle yeniden doğuş öldürmelerini azaltmak (veya kaldırmak) için bölgeler oluşturuldu.

-Neden bu harita doğruluk için? Bölgelerin 1. katındaki keskin nişancılar kolaylıkla hücum edenleri yada yeniden doğuş katillerini öldürebilir, ve orta yada yanlardan gelen oyuncuları görebilir.

Ancak onlar 1. katta her zaman pusu atamazlar, çünkü ortadaki oyuncular şantiye içindeki küçük eve gidebilir ve onları oradan vurabilirler. Ancak keskin nişancılar şantiyenin iki tarafındaki iskelelerden görüntü alabilirler.

-Neden bu harita hız içindir? Hücum edenler (sütunlar arasındaki ortanın altında, sol ve sağ taraftan). 3 yolla bölgeden bölgeye gidebilir. Zıplama hileleri düşmanları öldürmeyi kolaylaştırmak için dikkatle hazırllanmıştır. Çatışma çoğunlukla ortada olacaktır. Sütunlar bunun için yerleştirildi: Birbirinize ateş etmenizi zorlaştırmakta.

Hangi modların şantiye üstünde en iyi olabileceğini düşündüm:

- Hangi modlar oynanabilir: Eliminasyon / Eli Pro (+ Klan Savaşı) / Tek kişilik Ordu (Bilhassa keskin nişancılar için) / Son Adam Kalıncaya Kadar / Karantina (Full Hücum + Zıplama Oyunları).
- Hangi modlar oynanmamalıdır: Ara ve Yok Et ( Harita çok küçük - yollar ve odalar pusu için yeterli değil) / Bayrak Kapmaca, Zaptet ve Güvenliğe Al, Bombalamaya çalış ( Harita bunun için küçük)

Teşekkürler,

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri