SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Hesap item çalınması !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mchtsny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

açtığım konular kapatılıyor hiç bir yardım göremiyoruz hesap sorumluluğu bize ait madem Karamela'nın itemleri neden geri verildi ? ?
Gm lerin işe neden sadece event ve ban atmakla sınırlı çalınan itemler belli efsunları belli ve hala hiç bir destek göremiyoruz .

Daha önce buna benzer durumlar yaşayan 2 kişinin itemleri geri verildi. Birinde Türkay savunma olarak "1 hafta uğraştım gerçekten çalındığını anladım itemleri geri verdim" buna benzer bir cümle kurmuştu. Ortada 2 player var biri için 1 hafta uğraşılıyor, diğerinin konuları 1 saatte kapatılıyor. Bunun açıklamasını yaparsanız sevinirim.

Daha önce buna benzer durumlar yaşayan 2 kişinin itemleri geri verildi. Birinde Türkay savunma olarak "1 hafta uğraştım gerçekten çalındığını anladım itemleri geri verdim" buna benzer bir cümle kurmuştu. Ortada 2 player var biri için 1 hafta uğraşılıyor, diğerinin konuları 1 saatte kapatılıyor. Bunun açıklamasını yaparsanız sevinirim.

Gene iyisiniz Shorty araştırıyor. Şunu hatırlatıyım keylog yiyerek soyulma ayrı kendi iradeniz ile soyulmak ayrıdır.

item iadesi yapmiyolar dedikleri tek şey bilişim suçlarina gidin onlar da ilgilenmiyor zaten umarım geri alabilrsin itemlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri