Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Portekiz'de zafer Ogier'in

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoRDen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ralli_97OZ7.jpg



Dünya Ralli Şampiyonası’nın 4. ayağı olan Portekiz rallisini Wolkswagen pilotu Sebastien Ogier kazandı. NTVSpor.net'ten yayınlanan yarıştan zaferle ayrılan Ogier, şampiyona liderliğini de sürdürdü.
Sezonun toprakta geçilen 2. rallisi olan Portekiz rallisi, şampiyona lideri Sebastien Ogier'nin galibiyetiyle sonuçlandı.
Perşembe günü yapılan seyirci özel etabındaki birincilikle ralliye başlayan Ogier, rallinin ikinci gününde ilk sıradan start alıyor olmanın dezavantajıyla oldukça zorlanmıştı. Etaplara ilk sırada başlayarak zemini temizleme görevini üstlenen Wolkswagen pilotu, Mikko Hirvonen ve Ott Tanak'ın ardından 3. sıraya kadar gerilemişti. Ancak 3. günle birlikte Ogier yeniden yükselişe geçti.
3. günde geçilen 6 etaptan beşini kazanan Fransız pilot yeniden zirveye yerleşti ve son güne 38,1 saniyelik avantajla başladı. Bu avantajını son günde 5 saniye daha geliştiren Sebastien Ogier, 16. ve son etabı da kazanarak Portekiz Rallisi'nde 4. zaferine ulaştı. Son etap olan Power Stage'in verdiği 3 ekstra puanı da hanesine yazdıran Ogier, Portekiz’den maksimum puan olan 28 puanla ayrıldı ve genel klasmanda en yakın rakibi Jari Matti Latvala ile arasındaki puan farkını 29'a çıkardı.
İkini günde geçirdiği kaza sonrası Portekiz’den sadece 3 puan alabilen Jari Matti Latvala büyük bir hayal kırıklığı yaşarken sadece Power Stage'teki ikinciliği sayesinde 2 puan alabildi. Portekiz Rallisi'ni Mikko Hirvonen 2., Mads Ostberg ise 3. sırada tamamladı.
Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı 8-11 Mayıs tarihleri arasında Arjantin'de geçilecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst