Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bu ülkede ateist olanlar nedense hep dışlanıyor..Ateist olmaktan bağımsız olarak linkini atacağım videoda en fazla hafif hakaretten ban yemem gerekiyordu ama orda dini hakaret kullanılmış Ateist olmak suçmu yada oyunda ateistlere yer yokmu nerde eşitlik oyunda olsa emek vermişiz bugunlere gelmişiz emeğe biraz saygı...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kimse durduk yere banlanmaz. Ateist siniz diye dinimize laf edebileceğinizi göstermiyor. Herkes sizin gibi Ateist olsa idi ban yemezdiniz. Video yu seyrettim, o kadar laf etmişsiniz üstüne bir de buraya konu açıyorsunuz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Burda benimle din konusu tartışması lütfen yapmayın ben 9999günlük ban nedir bi hakaret mi etmişim şahsına ?Yo hayır dini hakarettir o Allah Var derken suç olmuyorda Ben Allah yok deyıncemi suç oluyor ? Ki bu laflarımı oyun içerisinde kullanmadım videoyu çeken vatandaş da konuşmanın tamanını çekmemiş..eğer çekseydi cezayı o alırdı ben değil..
Burda benimle din konusu tartışması lütfen yapmayın ben 9999günlük ban nedir bi hakaret mi etmişim şahsına ?Yo hayır dini hakarettir o Allah Var derken suç olmuyorda Ben Allah yok deyıncemi suç oluyor ? Ki bu laflarımı oyun içerisinde kullanmadım videoyu çeken vatandaş da konuşmanın tamanını çekmemiş..eğer çekseydi cezayı o alırdı ben değil..
​Dediğim gibi kimse durduk yere ban yemez...
Bir kere bu oyun anayasayla yürütülmüyor. Private server oynuyorsan yapan kişinin keyfine göre oynayacaksın ve yapımcının alacağı kararları da kabul etmiş sayılırsın bunu bir kere iyice kafana kazı.
Ateist olmayı marifet sayıp, tanımadığın insanın din anlayışını sen nerden esiyor da karalayarak eleştiyorsun?
Oyunda rakip çekemiyorsan, ağzını bozuyorsan botlarla Counter-Strike atabilirsin. Çünkü botlarla aynı inanca sahipsin. Sıkıntı yaşamazsın.
Ateist olmayı marifet sayıp, tanımadığın insanın din anlayışını sen nerden esiyor da karalayarak eleştiyorsun?
Oyunda rakip çekemiyorsan, ağzını bozuyorsan botlarla Counter-Strike atabilirsin. Çünkü botlarla aynı inanca sahipsin. Sıkıntı yaşamazsın.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...