Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ******** Üyeleri Ben Sc Design Kendimden Biraz Mahsetmek İsterim
Since 2010 > Neden 2010 Derseniz Bu Olayı İş Olarak Görenler Var Ben Hobi Olarak Baktığım Bir Uğraştı O zamanlar Amatör Ve Çok Az Şey Biliyordum O zamandan Beri Gelişmeler Oldu Ve Eğitimim Son Bulacağı Döneme Geldim
Örnek Tasarımlar
Since 2010 > Neden 2010 Derseniz Bu Olayı İş Olarak Görenler Var Ben Hobi Olarak Baktığım Bir Uğraştı O zamanlar Amatör Ve Çok Az Şey Biliyordum O zamandan Beri Gelişmeler Oldu Ve Eğitimim Son Bulacağı Döneme Geldim
Örnek Tasarımlar
Uygun Fiyata Kaliteli Hizmet
En İyi Hizmet İçin Geldik
Temmuz Ayında İse Grafiker Sertifikamı Alacağım İstanbul İçi Yazları Çalışabileceğim Bir Yer Arıyorum.
Okul Zamanında İse Belirle Saatler Arası Gelebilirim Yada Skype Destek Verebilirim
Grafik Tasarım / Metin2 Alanında Orta Düzey Bilgim Mevcut / Tanıtım Videosu Yüksek Kalitede Yapabiliyorum Ve Düzenleyebiliyorum
Bir Diğer Notum Web Tasarım & Grafik Tasarım Bölümünde Asla Profosyonel Diye Bir şey Yoktur
Bu Kırmızı Link Güncel Konumdur Metin2 İle Alakalı Tasarımlarıda Paylaşmış Bulunmaktayım İyi Günler...
İş Arıyorum İstanbul İçi
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)