- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok Saol
Sende saol kardeşim
Süper files eyw
saol kardeşim
Evet arkadaşlar serverime kurdum, gayet güzel hoş fakat suralarda parmak darbesi bugu var
Gereksiz item sil bölümünden kritik vs. seçtiniz mi parmak darbesi p oluyor. sadece şamanlarda ve suralarda geçerli
o npcnin kodunu bulun quest bölümünden gereksiz item sil questini silin düzelir.
Çok saol modum bende ilgileniyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım hemen sileyim bende ve filesin yenisini paylaşacam daha iyisini uyarin için teşekkür ederim
teşekkür ederim kardeşim üstünde çalışmalar yapacam inşallah daha iyi bişi halini paylaşacam.Aynen Geçerli Güzel files biraz daha düzenlenirse iyi olacagina inaniyorum
- Konular
- 38
- Online süresi
- 5m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
rainly ilk filesinde de itemsile ninja yakın dövüşün tüm skillerini p yapma koymuştu item sile dikkat etmek lazım item dönüşümlerine baktın mı adam +9 kılıca runik dönüşü yada kraliyet dönüşümü eklemesinSende saol kardeşim
saol kardeşim
Çok saol modum bende ilgileniyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım hemen sileyim bende ve filesin yenisini paylaşacam daha iyisini uyarin için teşekkür ederim
teşekkür ederim kardeşim üstünde çalışmalar yapacam inşallah daha iyi bişi halini paylaşacam.
yada bir boss dan kraliyet yada beta itemleri düşürmesin 
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Serverimde Deniyecegim Teşekkurler
- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Filesi Kuranlar Birisi GeliP Serverinizde Tek Bi Kodla Beta Olusdurursa Veya Direk 99-105 Olursa Şaşırmayın 

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Filesi Kuranlar Birisi GeliP Serverinizde Tek Bi Kodla Beta Olusdurursa Veya Direk 99-105 Olursa Şaşırmayın![]()
Nasıl oluyor muş söylede bizde yapalım başka server da

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)