Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkeze Merhabalar, Kendi Açacağım Sv Üzerinde Çalışma yaparken Birşeyi Fark ettim,
Kimsenin zahmet etmeyip, Zaman içerisinde kendisine eziyet olan '^+^&%/+ '^% ve benzeri gibi yazılar bulunduran
(Dilinin ne olduğunu bile bilmediğimiz :m08: ) Files ve sql dosyaları Resmen ağlatıyor, Eğer Yaptığım olursa,
Türkmmo'ya özel olarak ücretsiz paylaşabilir, Veya Ücretli olarak satabilirim.
Düşünsenize, Yabancı yazı derdi yok. Yav Bu Hangi itemin yazısıydı, bu hangi mobun/metinin veya benzeri şeyin yazısıydı derdi yok.
Bu sayfayı İyi Takip edin
Çook İşinize yarayabilir.
(Not: Beceremezsem:m08: Dalga Geçebilirsiniz, Çünkü Sunucuyu 24'ünde kiraladım bugün 29'u sistemi çözmüş sayılırım.
Olursa Metin2 Pserver Dünyasında, Devrim Gibi Birşey olacak)
İyi Forumlar,
Bol Eğlenceler,
Saygılar, Ephixa.
Kimsenin zahmet etmeyip, Zaman içerisinde kendisine eziyet olan '^+^&%/+ '^% ve benzeri gibi yazılar bulunduran
(Dilinin ne olduğunu bile bilmediğimiz :m08: ) Files ve sql dosyaları Resmen ağlatıyor, Eğer Yaptığım olursa,
Türkmmo'ya özel olarak ücretsiz paylaşabilir, Veya Ücretli olarak satabilirim.
Düşünsenize, Yabancı yazı derdi yok. Yav Bu Hangi itemin yazısıydı, bu hangi mobun/metinin veya benzeri şeyin yazısıydı derdi yok.
Bu sayfayı İyi Takip edin
Çook İşinize yarayabilir.(Not: Beceremezsem:m08: Dalga Geçebilirsiniz, Çünkü Sunucuyu 24'ünde kiraladım bugün 29'u sistemi çözmüş sayılırım.
Olursa Metin2 Pserver Dünyasında, Devrim Gibi Birşey olacak)
İyi Forumlar,
Bol Eğlenceler,
Saygılar, Ephixa.
Hafiften çalışıyor, Fakat Yetiştirmem gereken Bir Server Var, Yaptıktan Sonra Tekrar Açacağım konuyu Kilit lütfen.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...