farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ely#3 Damage sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ayrıca oyunda bir canlılık yok yapacak birşeyler bulamıyor insanlar kaya deseniz bazı oyuncuların tekelinde,dediğin gibi vs atmak isteseniz cok uzun zamandır 1-1 vs atmak ely3 te bitti,savunmalar da karakter savunmalar olduğu için çok yüksek.bir kişiyi kesebilmek için4-5 kişinin vurması gerek yoksa kimse yatmıyor.

Son düzenleme:
Valla ne değişti bilmiyorum fakat eskiden böyle değildi. Gayet de ortalama bir oyuncu loncalık sette bir diğerini kesebiliyor ve vslik setlerde de herkes delicisine güveniyordu. Delicinin ayarı mı değişti ne oldu? Ben bir kişinin öyle kolay kolay yatmamasını seviyorum, tank oyunu oluyor, güçlü oyuncu ile zayıf oyuncu farkı açılıyor. Sonuçta zayıf oyuncular en fazla 2 kişide yatarken güçlü oyuncular bir grup insanı kesebilmeli.

Oyunun problemi kostümlerdir. Şuan yine vs atılır ama yenecek olan kişi delici atandır. Güçlü bedeni grand olan elemanı delicisi üzerindeyken kesemezsiniz. Bu oyunun en başından beri böyle. Sonradan çözme skillinin sabit olduğunu görüp büyü hızı verdik. Ordan da bir tokat yedi oyun. Hani elymt2'de olan efsunlar oyunun dinamiklerine aykırı efsunlar ya; sonradan birinin çıkıp "şukadar savunma koysam, belki şurada bir atak daha olur" falan gibi aynı TRT1'deki ressam amca gibi efsunları değiştirmesi dengeleri bozdu.

Yoksa normal metin2 oynayan biri için ne çözme skilli savunmasız diye sıkıntı olur ne de vs'lerin delicisi falan.
Şaman mevzusu ayrı zaten, ben zamanında çok anlatmaya çalıştım da bazı şamanlar değişik cevaplar vermişti.

Sonra ben "oynamayın o zaman arkadaş" dediğimde "çok banelsin yha .s.s" tribine girmeyin. Çünkü yaptığınız saçma. 4 yıldan fazladır olan sistemi değiştirmeyi talep ediyor belki de en fazla 1 senelik oyuncu.

Gerçi isterse ilk oyuncu bile olsa yine saçma bir istek olur da neyse. Sıkılan bırakır benim gibi.

Yoikhan +1 -- DogrusuBu +1

Kostumler şamanın büyüsüne öldürdü, siyah çelikte bile %25 büyü savunması var her karekterde en az 65-70 savunma oluyor en kral şaman 7k skili gecmiyor. 30 şaman-20 çan 70 büyü dizen biri 1.5-2k skil yiyor. Düz -40 ort ile 1.5-2k vuruyor. Büyü savunması karabüyü ve şamanın becerilerini düşürüyor ki 100 büyü savunma editli pvp gibi

Yoikhan +1 -- DogrusuBu +1

Kostumler şamanın büyüsüne öldürdü, siyah çelikte bile %25 büyü savunması var her karekterde en az 65-70 savunma oluyor en kral şaman 7k skili gecmiyor. 30 şaman-20 çan 70 büyü dizen biri 1.5-2k skil yiyor. Düz -40 ort ile 1.5-2k vuruyor. Büyü savunması karabüyü ve şamanın becerilerini düşürüyor ki 100 büyü savunma editli pvp gibi
Her sözüne katılıyorum kardeşim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri