Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

92 105 TR Tipi #Vs Turnuvaları#EDİTSİZ#ADALETLİ Beta Zırh Yok Beta Silah Aktif 2

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak055555

Level 6
TM Üye
Konular
44
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
98
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 13 Gün
MmoLira
20
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.TexasMetin2 İlk Kurulumu 2011 Olup Uluslararası Serverdi.Fakat O Dönemin Vermiş oldugu Sıkıntılar Yüzünden Serveri Kapatmıştık.Şimdi Yeniden Açmaya Karar Verdik.

e5BG7D.gif

Oyunumuz 18.05.2014 Saat 1300 Da Start Verilmiştir..

[url=http://hizliresim.com/djOpdp][/URL] Facebook Sayfamız İçin Tıklayın

Anasayfa İcin Tıkla

ÖNSÖZ

Arkadaşlar Tanıtıma Başlamadan Once Şunları Belirtmek İsterim,Hazırladıgım Tanıtımda Kesinlikle Kopyala Yapıştır yoktur.Tanıtımda Gördügünüzü Oyunumuzdada Görebilirisiniz.Oyunda Kesinlikle Ve Kesinlikle Edit Satısı,GM Yardımı Vs Oyunun Düzenini Bozacak Diger Konular Olmayacaktır.Bunun Size Garantisini Veremem.Ama Deneyin Ve Görün Derim.Piyasadaki Serverlere İNANMAYIN Yok 1 Yıllık Parası Odendi Vs.Benim Serverden Bi Beklentim Yok, Market Vs Satısıda Olmayacak.Bunu Zamanla Görebilirsiniz.

pnu35.gif

*92 Lv. Başlangıç 500m Para Köpeklerde Kasılma
*Hileler Engelli Efsun Botu Hariç
*105 Level Sınır
*% 100 Türkce Oyun
*Efsunlar Sabittir 2500 HP 15 Sav Şeklinde
*Skilleri Ögretmeden Direkt P Seklinde Alırsınız.
*Yu-Hwan 1-1 Ws Arena Aktif
*SORUNSUZ LONCA Savaşları
*Vs,Ox Ve Lonca Turnuvaları Sorunsuz Aktif
*BETA MAP ACIKTIR
*Evrim Ve Mutasyon Eventi Vardır. Devler Diyarında Slotlardan Düşmektedir.
*Kostüm Ve Petler Sorunsuz Calısır Fakat Yarısma Karsıgılınca Kazanan Kisilere Verilecektir. Ox Vs Turnavası VS
*Enerji Sistemi Aktif
*Dönüşümlerde 2 PUL 2 PENCE İster
*Silah Donusumlerinde 2 şer Adet Ot İster
*Dönüşümlerde İtem İstemez
*Tekde Verilen Biyolog sistemi
*Binekler Aktif
Beta Silahları Aktif Fakat Zırh Donusmez Mevi celik kalır
*Sabit Efsun Şekli
*EDİTSİZ LAGSIZ
*Şehrin Ortasında Bütün NPC'ler Sabit

38p4O5.png

KdR7LL.png

Beran Setaudan Düşen İtemler.

Yarışmalarda Kazanana Verilecek Ödüller.

KnByJ5.png

Milonun Sandığı

Hakiki kahramanlara özel sandık. Sizin zaferiniz için bir ödül olarak rastgele bir öğe içerir.
Kostüm stillerinin süresi 7 gündür. Bosslar ile savaşarak Milonun Sandığını düşürebilirsiniz.

Milonun Sandığında Neler Bulabilirsiniz ?
Salsa Kıyafeti - Tavşan Kostümü e (kahve) - Üç Silahşörler Kostümü - Centilmen Kıyafeti - Balkabağı Smokini Ve Daha Fazlası

Athenanın Sandığı

Hakiki bayan kahramanlara özel sandık. Sizin zaferiniz için bir ödül olarak rastgele bir öğe içerir.
Kostüm stillerinin süresi 7 gündür. Bosslar ile savaşarak Athenanın Sandığını düşürebilirsiniz.

Athenanın Sandığında Neler Bulabilirsiniz ?
Salsa Elbisesi - Tavşan Kostümü d (kahve) - Kokteyl Kıyafeti - Hizmetçi Kız Üniforması - Balkabağı Giysisi Ve Daha Fazlası

Kostüm ve Saç Stilleri`nin geri sayım süreleri ne zaman başlıyor ?

Kostüm ve Saç Stillerinin kullanım süreleri, itemi envanterinize koyduğunuz anda geri saymaya başlar. Unutmamanız gereken şey; bir defa envanterinize aldıktan sonra item`i üzerinizden çıkarsanız bile süresi geri saymaya devam eder.

Yani Kısacası Athenanın Sandıgı Ve Milonun Sandıgını Buz Cadısına TexasMt2 Olarak Sabitlemiş Durumdayız

Efsun Botumuz Aktifdir.F5 Tusu İle

e23BbO.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri