Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

74-105 orta emek [ kardesler mt2 ]

• Konuyu başlatan Moda
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 458

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Moda

Level 4
TM Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
Başarım Puanı
49
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 20 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Açıklama : Serverimizin misyon ve vizyonundan sizlere biraz bahsetmek istiyorum.Öncelikle editsiz açtığımız pvp serverimizi editsiz olarak devam ettiririz.Diğer server sahipleri gibi el-altından edit , item , yang yardımı söz konusu olamaz.Diğer pvp sahipleri gibi "Skype konuşmalarına,Teamspeak3 adreslerine" gitmeyiz , Gizliliğimizi ve Kimliğimiz her zaman koruruz.Peki Kardesler MT2'yi neden seçmeliyim diyorsanız? Hemen söyleyim neden Kardesler MT2'yi seçmelisiniz , uzun yılladır işletim sisteminde oyun dallarında çalışan bi kadromuz var.Ayritten 2009'dan beri Metin2 PvP piyasasındayız.Alt yapısı iyi olan bi game dosyamız ve filesimiz var , 30 dakikada bir yedek alan sistemimiz var.Tanıtım konumuzu iyi okumanızı tercih ederim , oyunun alt yapısı R34083 game dosyasından oluşuyor yani Metin2 TR'nin kullandığı filesdir.Herhan gibi bir Bilişim şirketinden barınmıyoruz Kendi aldığımız makinalarımızdan kullanıyoruz.Bundan dolayıda biz istemediğimiz sürece Serverin kapanma / kapatılma / hack yeme durumu yok.Her dosya elimizden teker teker geçti kontrol edildi , bundan dolayı sizleri Kardeşler-Mt2'ye bekliyoruz.

ANASAYFA : http://kardesler-mt2.com/index.php
İNDİR : http://kardesler-mt2.com/indir.php

Merhabalar şimdi hayallerinizin eğlenerek gerçekleşeceği bir metin2 private server tanıtacağım sizlere ;
74 Level olarak başlıyorsun 105 Sınır !
Sebnemler otomatik olarak karakterlerinize işliyor ve bug olması imkansız hale geliyor!
30,40,50,60,70,80,85,90,92,94 Biyolog görevleri ardı ardına veriliyor ve sorunsuz işliyor!
Serverimizde beta item mevcut!(Gerekli eşyaları ele geçirerek dönüştürebilirsin)
Güçlü binek sistemi oyunda mevcut!
Hile koruması özel olarak sağlanmıştır! %99
Official Pet ve Kostum sistemi Aktiftir.
Loncaya alınılabilir kişi sayısı 120 , skor 200

Eğlencenin Fazlası KARDEŞLER MT2'de!

Kostüm ve pet sistemi ;
wOyVQA.png

Oyun içi Efsun botu :
9.png

Dönüşüm sistemi ;
10.png

Beta haritalar ;
KrNljM.png

Kavuklar ;
sclar.png

ADALETIN SERVERI KARDESLER MT2

Gunceldir herkesi beklerim

Gunceldir herkesi beklerımm

Güncelldir herkesi beklerim

Günceldir beklerim..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri