Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

derece !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirAcaipAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 537
derece ödülünü almak için çarı 110 lvla kasmak gerekiyor . şuan nerden baksanız millet 130 yapmaya üşeniyorken birde kalkıp dereceyi 110 lvla kasmak için mi ugraşıcak . ödülü alıyorsun tanesi 2 t adam geliyor diyor ki 1.7 tden hepsini alıyım biran kahroluyorsun mahvoluyorsun okadar ugraştıgınn şeyin bu kadar ucuz olması bütün hayallerini yıkıyor. biz 110 lvl degilde 100 lvl olmasından yanayız 100 lvl olursa daha iyi olur biliyorum siteye bagımlılık artsın diye yaptınız ama biraz empati kurun . iyi forumlar ! BirAcaipAdam sizlerle ;)

derece ödülünü almak için çarı 110 lvla kasmak gerekiyor . şuan nerden baksanız millet 130 yapmaya üşeniyorken birde kalkıp dereceyi 110 lvla kasmak için mi ugraşıcak . ödülü alıyorsun tanesi 2 t adam geliyor diyor ki 1.7 tden hepsini alıyım biran kahroluyorsun mahvoluyorsun okadar ugraştıgınn şeyin bu kadar ucuz olması bütün hayallerini yıkıyor. biz 110 lvl degilde 100 lvl olmasından yanayız 100 lvl olursa daha iyi olur biliyorum siteye bagımlılık artsın diye yaptınız ama biraz empati kurun . iyi forumlar ! BirAcaipAdam sizlerle ;)

Emek veriyorsunuz tamamda, ödülden çok derece kasarken para kazanıyorsunuz. Nereden baksan saatte 4-5T para kasılıyor ve bu çok büyük bir miktar çoğu kişi ödülü almadan char değişiyor daha sonra toplu olarak 110'a kasıyor öyle olmasa değiştirme ve arttirmalar dahada ucuza satılır gibime geliyor ben 500m e arttirma satıldığı günleri bilirim 110 levelde alınması fiyatları arttirdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri