- Konular
- 105
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese selamaleykum arkadaşlar.
Arkadaşlar ben Furkan Erdal , 17 yaşındayım 5 - 6 arkadaşımla beraber dini çalışmalar yapıyoruz.
Amacımız Allah ' ın rızası başka hiç bir amacımız yok !
Biz bir internet sitesi açıp ordan dini sohpetler yayınlamak , dini bilgiler yayınlamak istiyoruz.
Fakat maddi durumumuz el vermiyor.
Bize bu konuda ücretsiz yardım edebilecek bir bilişim arıyoruz inşallah hayra sizde ortak olun.
Bize bir .com lu alan adı sağlıyacak bir bilişim arıyoruz ücretsiz.
Herkesin yanlış düşünmesini istemem maddi durumumuz olmadığı için böyle bişey yapıyoruz.
O siteyi her geçen gün geliştirip ordan dini bilgiler yayınlamamak istiyoruz.
Bize bu konu hakkında sponsor olabilecek , yardımcı olabilecek , müslüman kardeşim;
Peygamberimiz ( sav ) buyuruyorki ; Bir hayra ortak olan o hayrı yapan gibidir buyuruyor.
Hepinizden allah razı olsun .
Arkadaşlar ben Furkan Erdal , 17 yaşındayım 5 - 6 arkadaşımla beraber dini çalışmalar yapıyoruz.
Amacımız Allah ' ın rızası başka hiç bir amacımız yok !
Biz bir internet sitesi açıp ordan dini sohpetler yayınlamak , dini bilgiler yayınlamak istiyoruz.
Fakat maddi durumumuz el vermiyor.
Bize bu konuda ücretsiz yardım edebilecek bir bilişim arıyoruz inşallah hayra sizde ortak olun.
Bize bir .com lu alan adı sağlıyacak bir bilişim arıyoruz ücretsiz.
Herkesin yanlış düşünmesini istemem maddi durumumuz olmadığı için böyle bişey yapıyoruz.
O siteyi her geçen gün geliştirip ordan dini bilgiler yayınlamamak istiyoruz.
Bize bu konu hakkında sponsor olabilecek , yardımcı olabilecek , müslüman kardeşim;
Peygamberimiz ( sav ) buyuruyorki ; Bir hayra ortak olan o hayrı yapan gibidir buyuruyor.
Hepinizden allah razı olsun .