HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün yeni patch geldi ve aynı sorunu ben de yaşadım.Sildim tekrar yükledim ama aynı sorun devam ediyor.Yardımcı olurmusunuz
Yeni patchta bu tür sorunlar fazla oluyor kesinlikle her şeyi kaldırdığından emin misin? Birde gerçekten olmuyorsa Ticket atmayı deneyebilirsin yardımcı oluyorlar. Çünkü başka türlü çözemedim ben bu sorunu

Aynı sorun şuan ben de var. Oyunu tamamen kaldırıp yüklemek bir işe yaramadı. Ticket atıyorum cevap gelirse buraya da yazarım çözümü.
Aynı sorun şuan ben de var. Oyunu tamamen kaldırıp yüklemek bir işe yaramadı. Ticket atıyorum cevap gelirse buraya da yazarım çözümü.
Tickete mutlaka geri dönerler, yazarsan sevinirim

2. sefer kaldırıp tekrar kurdum.Bu seferde patch yarıda kalıyor yüklenmiyor
DÜZELTME ! ( Sabırsız oldugum için yüklenmiyor sanıyordum ama biraz daha bekeyince patchler yüklendi)
Ayrıca Bu problem oyundan kaynaklanan bir hataymış Facebook sayfasından paylaşmışlar bakabilirsiniz.Şu an bu sorun ortadan kalktı diye paylaşım atmışlar
DÜZELTME ! ( Sabırsız oldugum için yüklenmiyor sanıyordum ama biraz daha bekeyince patchler yüklendi)
Ayrıca Bu problem oyundan kaynaklanan bir hataymış Facebook sayfasından paylaşmışlar bakabilirsiniz.Şu an bu sorun ortadan kalktı diye paylaşım atmışlar
Son düzenleme:
2. sefer kaldırıp tekrar kurdum.Bu seferde patch yarıda kalıyor yüklenmiyor
Oyundan kaynaklanıyor ticket atmıştım. Geri döndüler aynı hatayı alan çok oyuncu varmış. Yeni güncellemede hata çıkmış. Şuan açık hata giderildi. İyi oyunlar.
(Şuan hala girmeyenler siteden baştan indirsinler girer.)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)