noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

metin2 pvp server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caca61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 214

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
:l04:İlk önce kendi oynadıgım pvpyi tanıtacvagım süper bir pvp! oyunda gm 99 yapıyor efsunlar yaşam enerjisi 30k güç+30k büyü hızı +30k hp 30k sp 30k sadece bunlar böyledir ve daha çokta vardır hemen ağlara geçeyim!!!
devreklimt2 şifresi:123

devreklimt2-2 şifresi:123

devreklimt2-3 şifresi 123

devreklimt2-4 şifresi 123

devreklimt2-5 şifresi 123 gmler çok iyidir ve yardım severdir.. hemen p ve 999.999.999 m verilir kraliyeti gmden isterseniz verir! item yapamadıgınızda bana item yaparmısın dediginizde yapar

mc:5.54.213.245

ilk önce ağa katılınız ağdan kayıt yeri açık degilse gm söyleyin açar ve üyeik alıp oyuna giriniz mc dedigim ise oyundfaki mc biyeri o mcnin içindekini silin ve yukardaki mcyi ayzın üyelik içinde aynısı yapın giremesseniz birisine pm atın ve o kişi size yardımcı olur inaşallah beğenipte +rep vermeyi unutmasınız:ka19::ka19::ka19:Saygılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri