xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İtem Proto ve FTP Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dionyz44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ben yakın zamanda Metin2 VDS aldım şu sorunlarla karşılaştım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

- item_proto 'dan eşyaların gold'unu ayarlıyorum kaydedip çıkıyorum, reboot atıyorum item tekrar eski fiyatına dönüyor.
- FTP'den MAX_LEVEL 'leri 250 yaptım fakat oyuna girdiğimde en fazla 120 level verebiliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
filesin içerisinde navicatı güncelleyen bir dosya var amacı güya biri navicat şifresini ele geçirip navicatta bir yerleri silerse veya sen bozarsan orası otamatik düzenliyor güya bu filesi biraz ararsan bulabilirsin şuan elimde bir files yok ama galiba usr/game/g1/db dizini içerisinde item_proto.txt ve mob_proto.txt dosyaları var bunları pc ne indir düzenle ve geri yükle ayrıca bu konuda bir çok soru-cevap konusu var biraz araştırsan çok rahat bulurdun

O dediğin aklıma geldi de FTP .txt dosyalarını bozuyor resmen satırlar birbirine girmiş durumda neyin ne olduğu belli değil yani. Var mı bu konuda bir önerin?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri