bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Certanes Vs BRaiNN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herşey yolunca Ws atarken Arkdaş 2-0 dan sonra Bana Enerji ve krtik suyu içtiğimi bahsetti bende içmediğimi söyledim laptopta video programı yok sadece oyun olduğu için hiç yoktan bir foto aldım Atmıcaktım uzatmaz bu konuyu diye ama arkamdan yalancı felan demesi sinirimi bozdu bende bu fotoyu atmaya gerek duydum.

Doğruları görmüşündür umarım ilker bey oyun bu fazla takma kafana yenilirsinde yenersinde bilmeden arkmdn laf etmeye değmezmiş demi umarım görmüşündür ama allhta yukarda bndn snra ben ilker diye birini tanımıyorum hadi EYVALLAH

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

eğer sen 2 gram dahi adam olsan inkar etmezdin sen o kadar milletin emeğini itemini çal sonra da gel bana iftira at :D

Burak Bey iyi dinle Hacı bile senin korayın itemlerini çaldığını söylemişti bana ben başta inanmamıştım ama bu kadar itemi yaptığına göre şüpheler artık gerçeğe gidiyor bunları yazmamın sebebini gayet iyi biliyorsun

Ayrıca hırsız dediğin adamlara dikkat et sen ona "HIRSIZ" diyorsun ya kendi lakabını başkasına taşımanın alemi yok ben bu oyunda kimin ne olduğunu en iyi bilen adamlardan biriyim .

Ha bu arada k.b bizim gibi "ADAM" olamıyosun ya canını sıkma nasıl olsa çarpıp tuttuklarınla mutlu olanlardansın ;)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri